Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
Medve81
üzenetére
Bár nem nagy értek az ilyenekhez, de én is küzdöttem, mikor új modemet kaptunk. (plusz a Linksys FW-je is változott a DD-WRT-re, szóval sok volt egyszerre az újdonságból) Végül a szerelőt hívtam ki, mert a modem valami fertelmesen ostoba jószág. (Inviteles) A vége az lett, hogy belőttük a modemet, a routert pedig bridge módra állítottuk, magyarán azon minden jel csak átjön és osztódik a gépek között, semmit sem módosít rajta. Így működik. (előtte a routerben voltak az Inviteles beállítások és a modem engedett át mindent, tehát pont fordítva, mint most, de az új modemmel ez nem ment) Egy próbát megér. (persze előfordulhat, hogy a Linksys gyári FW-jében nincs ilyen mód, erre nem emlékszem pontosan, de ha van, akkor a PPP beállításoknál lesz egy legördülő fül és ott lehet kiválasztani)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest