Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Z-Tom-ee
csendes tag
válasz

Medve81

üzenetére
						Bár nem nagy értek az ilyenekhez, de én is küzdöttem, mikor új modemet kaptunk. (plusz a Linksys FW-je is változott a DD-WRT-re, szóval sok volt egyszerre az újdonságból) Végül a szerelőt hívtam ki, mert a modem valami fertelmesen ostoba jószág. (Inviteles) A vége az lett, hogy belőttük a modemet, a routert pedig bridge módra állítottuk, magyarán azon minden jel csak átjön és osztódik a gépek között, semmit sem módosít rajta. Így működik. (előtte a routerben voltak az Inviteles beállítások és a modem engedett át mindent, tehát pont fordítva, mint most, de az új modemmel ez nem ment) Egy próbát megér. (persze előfordulhat, hogy a Linksys gyári FW-jében nincs ilyen mód, erre nem emlékszem pontosan, de ha van, akkor a PPP beállításoknál lesz egy legördülő fül és ott lehet kiválasztani)

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
 - Elden Ring PS5 játék
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest