Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Üdv uraim,
ígértem, hogy beszámolok a pingelhetetlen WRT54GL újraélesztéséről:
Elsőként köszönet mindenkinek a támogatásért1. a láb-rövidrezárós módszert nem mertem bevetni, az én Intel IC-en (Intel-JS28F320C3BD70) a 15-16-os láb két kimenet, azok rövidrezárása necces, én nem mertem, és kétlem, hogy segített volna. A mellékelt linken nem derül ki az milyen IC volt, neki mehetett tőlem.
2. ezután maradt a JTAG-os módszer. Annyi gond volt elsőre, hogy hiányoztak a panelen az SMD ellenállások, 472 rajtuk a felirat, tehát 4,7 KOhm. Megpróbáltam 0,1 W-os fémrétegellenállásokkal pótolni,de már az első kiszakadt a legkisebb érintésre, (ezért etőől óvakodjon mindenki), SMD ellenállást meg csak Pesten lehet beszerezni, hiába filléres cikk, vagy épp azért..tehát két kiselejtezett régi panelről forrasztottam le, bár kicsit nagyobbak
, ezért csak állva (!) tudtam beforrasztani a legkisebb Wellerpáka heggyel, hát nem könnyű menet.
A 100 Ohmos ellenállás szerepe sem világos, mert sorban van a 4,7 KOhm-al, de azért betettem, ezen ne múljon..
Csatlakozóm se volt, beforrasztottam közvetlenül a panelre:
Nem szép, de működött.
folyt köv a köv hozzászólásban
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ezért csak állva (!) tudtam beforrasztani a legkisebb Wellerpáka heggyel, hát nem könnyű menet.