Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
"UI. a mindennapos használat mellett egy átlagos felhasználónak (aki nem akar hotspottot működtetni) és nincs egyéb extra őrülete annak tökéletes választás a Tomato WRT54GL-el.
Ez saját tapasztalat."
Ezt kár túldimenzionálni. Mint korábban írtam, ez szerintem manapság sokkal inkább ízlés, mint stabilitás vagy más egyéb tulajdonság kérdése. Mindennapi használatra alkalmazom már több éve a DD-WRT-t, nálam több routeren sem volt instabil (mondjuk sose telepítettem béta, de még RC-kiadást se), se a micro, se a standard kiadás. Manapság meg végképp, hónapokig mennek vele a routerek 7/24-ben. Nincs egyéb extra őrületem, de nekem ez vált be, ezt szoktam meg. Gondolom mások is így vannak vele. Ez semmit sem von le más 3rd-party firmware értékéből, legyen az akár a Tomato, akár egyéb kiadás. Ezért szerintem a DD-WRT is éppen úgy tökéletes választás. Mellesleg jóval több hardverre létezik, de csak ettől nyilván nem lesz automatikusan jobb. A korábbi WRT54G v5-ös routerem erre predesztinált, oszt' ennyi
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.