- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
rivalnak #3275-ben igaza van a gép beállitásaival kapcsolatban. a tomato most nincs elöttem hirtelen de az bizti hogy az ipnek azt a tarományt kell beirni a ahol a router van csak 254-es véggel pl.:192.168.1.254 és udp 9-es porton mennek a csomagok MAC adress alapján. én dd-wrt-vel távolrol is bármit fel tudok ébreszteni a hálózatomban.
-
Atapi
senior tag
ip-nek sok köze szerintem nincs a wol-hoz. nekem csak a gép biosában kellett bekapcsolnom a wol funkciot, és kb ment is. routeren nem kellett állitanom semmit, wol menüben szépen megjelent a gépem mac azonosito alapján, ráböktem, és feléledt... szoval a gép beállitásait nyálazd át, esetleg probáld meg az integrált vezérlővel is, hátha azzal nagyobb szerencséd lesz. végülis mindegy melyiket használod, nem?
-
Rival
aktív tag
A hálókártyának és az alaplapnak is kompatibilisnek kell lennie a PCI 2.2 szabvánnyal, és akkor nem kell az a kis összekötő kábel, ami a korábbiakhoz kellett (vékony lány kábel
). Ha ez ok, akkor a BIOS beállítások között a WOL beállítása, és már csak azon múlik, hogy milyen csomagokkal akarod felébreszteni a kütyüt. A hálókártya beállításainál is megadható, mire ébredjen fel a gép (pl. magic packet, fejből nem megy, milyen csomagok vannak még), nem biztos, hogy amire az alaplapi felébred, arra a PCI-s kártya is fel fog... szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- iPhone topik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest