Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
rivalnak #3275-ben igaza van a gép beállitásaival kapcsolatban. a tomato most nincs elöttem hirtelen de az bizti hogy az ipnek azt a tarományt kell beirni a ahol a router van csak 254-es véggel pl.:192.168.1.254 és udp 9-es porton mennek a csomagok MAC adress alapján. én dd-wrt-vel távolrol is bármit fel tudok ébreszteni a hálózatomban.
-
Atapi
senior tag
ip-nek sok köze szerintem nincs a wol-hoz. nekem csak a gép biosában kellett bekapcsolnom a wol funkciot, és kb ment is. routeren nem kellett állitanom semmit, wol menüben szépen megjelent a gépem mac azonosito alapján, ráböktem, és feléledt... szoval a gép beállitásait nyálazd át, esetleg probáld meg az integrált vezérlővel is, hátha azzal nagyobb szerencséd lesz. végülis mindegy melyiket használod, nem?
-
Rival
aktív tag
A hálókártyának és az alaplapnak is kompatibilisnek kell lennie a PCI 2.2 szabvánnyal, és akkor nem kell az a kis összekötő kábel, ami a korábbiakhoz kellett (vékony lány kábel
). Ha ez ok, akkor a BIOS beállítások között a WOL beállítása, és már csak azon múlik, hogy milyen csomagokkal akarod felébreszteni a kütyüt. A hálókártya beállításainál is megadható, mire ébredjen fel a gép (pl. magic packet, fejből nem megy, milyen csomagok vannak még), nem biztos, hogy amire az alaplapi felébred, arra a PCI-s kártya is fel fog... szvsz... 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 5070 Twin X2 OC 12G Új Garanciával
- GAMER Legion Ryzen 7 3700X/16GB DDR4/RX 5700XT 8GB/512GB NVME SSD/
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2070 / 1TB nvme SSD
- GAMER INTEL I7 10700/ 32GB DDR4 / RTX 3070Ti / 2TB NVME SSD / 1TB HDD /
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha ez ok, akkor a BIOS beállítások között a WOL beállítása, és már csak azon múlik, hogy milyen csomagokkal akarod felébreszteni a kütyüt. A hálókártya beállításainál is megadható, mire ébredjen fel a gép (pl. magic packet, fejből nem megy, milyen csomagok vannak még), nem biztos, hogy amire az alaplapi felébred, arra a PCI-s kártya is fel fog... szvsz...