- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Igen, tud ilyet, táblázattal ahogy írod, sőt az ip-címek mellé még domain-t is lehet rendelni, ami természetesen csak a belső hálón működik. Hogy mennyivel tud többet, mint a dd-wrt azt nem tudom, mert olyanom még nem volt, szerintem vesd össze a kettőt:
DD-WRT oldala: [link]
Thibor tulajdonságai: [link]
Egyébként ha részletesen érdekel, hogy miket lehet beállítani a routerben, akkor csinálhatok egy olyat, hogy minden oldalról lopok egy screenshotot és felteszem valahova, szerintem a képek sokkal több mindent elárulnak...Én is kerestem különböző firmware-ekről screenshotot, de nem mindegyikről találtam, úgyhogy itt most lenne a Thiborról...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest