Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
lorant12345
üzenetére
"[..] viszont nem ellenőriztem vissza."
Akkor először is tedd meg! A kiolvasás úgyis jóval gyorsabb, mint a flash írása.
Az átnevezéssel nincs gond, a jtag-util mindenképp ilyen (cfe / kernel / nvram.bin) fájlokat keres.
Próbáld meg a belinkelt leírás alapján a cfe-t működésre bírni, égetés után ellenőrizd vissza (pl. a Total Commander segítségével), és ha elakadnál, írd meg, hogy melyik pontnál! Én konkrétan dd-wrt-t tettem fel ilyen helyreállítások alkalmával, de nem hinném, hogy ennek jelentősége van (a leírásban openwrt-ről van szó).
"van még egy ugyan ilyen routerem es az alap weboldalán van egy lehetőség a backup és onnan lementetem mindent az nvramot a kernelt a cfe t "
Milyen firmware van rajta? Eddig én csak olyan backup-ot láttam, amellyel a konfiguráció (vagyis az nvram) volt menthető, és az sem jtag-gel visszaírható formátumban. Egy működő példányról jtag-kábellel akár fullflash-mentést is készíthetsz, amit aztán visszaírhatsz a rendetlenkedő routerbe, ha azonos a hw-verziójuk. Ilyenkor egyedül a MAC-address nem fog egyezni a router matricájára írt számmal, mivel azt a flash-tartalom hozza magával, viszont mindegyik 3rd-party firmware lehetőséget ad a MAC-címek (LAN, WAN, WLAN) utólagos szabad beállítására.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest