- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceman1024
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:
Szeretnék az otthon gépemmel vpn kapcsolatot létrehozni notebookról, majd az otthoni hálózatban lévő gépeket elérni.
Router: WRT54G DD-WRT v23 SP2 (port forward 1723, 47)
Otthon: 1 fix ip-s XP gép vpnnel konfigurálva + 2 gép dhcp-n
Notebook: XP + mobil internet (erről építem fel a vpn kapcsolatot a fix ip-s gép felé)A probléma az, hogy a vpn csatlakozás minden esetben felépül ha fix, ha dhp-s ip-t kap a vpnnel konfigolt géptől. Mindkét esetnél ugyanaz a gond, hogy egyik gépet se tudom pingelni, a megosztásokat egyik gépen se látom, és ami a legfontosabb lenne a fix ip-s gépet nem érem el rdp-vel.
Arra gondoltam mivel így nem jön össze a dolog, hogy esetleg a router vpn szerverét használnám ki, de így sem működik (valszeg rosszul állítom be, mert így a kapcsolat se jön létre).
Ha vkinek van tapasztalata mindkét verzióra (xp vpn szerver vagy router vpn szerver), akkor segítsen legyen szíves, mert már tanácstalan vagyok.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest