Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Halihó! :)

Nos... kicsit összevissza gondolkodom ma, el vagyok fáradva, leszívta az agyam a "rajz projekt-munka" = szappan faragás... :S Nagyon idegesítő egy feladat, dehát elég jól sikerült szerintem. :] Suliban amúgy minden oké, leszámítva a matek és fizika osztály- átlagokat. =]

Pénteken szülinap, szombaton meg családi móka itthon... De csak akkor lesz igazán tökéletes, ha itt lehet az én ♥ Jocóm ♥ ^^ Mivel Ő is a Családom része, ugyanannyi joga van velem lenni, mint mondjuk a Máténak. (anya öccsének a nevelt fia, akit maximum háromszor láttam eddig.) A lényeg, hogy valahogy el kell még addig intéznem, hogy felfogják itthon a helyzetet, és akkor csodaszép napunk lesz! :) Szerelmes vagyok, boldog, és vidám :] Nincs aki elrontsa a kedvemet, és ez olyan ritkaság. Csak az én Egyetlen Szerelmem számít most, és az hogy végre legyen egy kis összetartás ebben az átkozott "család"-nak nevezett valamiben... :] Néha olyan szerencsétlenségnek éreztem magam, de a napokban rájöttem, hogy a legszerencsésebbek között vagyok. =) Egy ilyen imádnivaló emberkével mellettem... <3 És én már nem tudom (és nem is akarom) nélküle eképzelni a napokat, heteket, hónapokat, éveket... :$ * Szükségem van Rá(d), jobban mint bármikor bárkire! *

Ha esetleg nagyon unatkoztok, akkor tessék egy kis szerencsét és energiát küldeni nekünk, hogy minden jóól sikerüljön a hétvégén! :))

Legyetek jók, és szerelmesek! :]
    Tschüß!

Aktív témák

Hirdetés