Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Üdvözletem Mindenkinek! =)

Igen, jól eltűntem mostanában innen, de meg volt rá az okom. Nagyon sok volt a tanulnivaló, a fáradtság, a veszekedés. Olynakor meg nagyon nehéz írnom. (Úgyis csak a rossz gondolatok jönnének, ezért inkább csöndben maradok. :]

Most viszont REMEKÜL érzem magam, és ez nagyon enyhe kifejezés! Mérhetetlenül boldog vagyok, és határtalanul szerelmes!!! :) A legjobb dolog az életemben az én ♥Jocóm♥! És csakcsakcsak az enyém! :$ Senkinek sem adom oda! ;) Pénteken, amikor találkoztunk éreztem, hogy szörnyű nagy butaság lett volna lemondanom Róla, mert egyszerűen IMÁDOM! Mindennél jobban! Nem érdekel, hogy sokaknak nem tetszik a helyzet, nem érdekel, hogy sokat kell szenvednem miatta, semmi sem érdekel, csak hogy erős és kitartó tudjak, (tudjunk) lenni. =) Küzdök Érte, Magamért, Értünk. Mert megéri, és mert egyedül Ő az aki mellett igazán boldog vagyok! ♥ Vele ♥ szép az élet! [: Idézem: "Egymásnak találtak ki minket" Teljesen igaz...

Már csak 11-et kell aludni és szülinap! =] Azután meg már "csak" 15-öt, és végre meglesz az első együtt töltött hétvégénk! :)) Ha addig életben maradok, akkor én leszek a világon a legboldgabb emberke! ^^

Most viszont belebújok a fizika-füzetbe, csak már nem bírtam ki, hogy ne írjam le a gondolatokat. Majd igyekszem folyamatosan beszámolni a fejleményekről!

Legyetek jók, szerelmesek, mosolyogjatok sokat, és vigyázzatok egymásra! :] Pápá!

Aktív témák

Hirdetés