Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz szivgy #23272 üzenetére
Mi az a prusa? A cartesian akart lenni?
(#23261) dc.tacsi: 600x600-ast 4x annyi energia futeni, mint a 300x300-ast. Ha nem nyomtatsz nagy dolgokat akkor nem eri meg. Termeszetesen a nagyobb meretek miatt a pozicinalasi pontossag is csokken, ha szijas meghajtast hasznalsz, golyosorso pedig nem egy olcso mulatsag es macera is karbantartani. A mozgatott tomeg is nagyobb lesz, igy a rezonanciak is tobb ideig tartanak, stb. stb.. A meretet nem egyszeru novelni a minoseg megtartasa mellett.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz szivgy #23398 üzenetére
Lehet érdemes lenne már eleve a mozgását is ellenőrizni a tűs módszerrel. Valami nagyon nem okés. Én tuti már rég szétszedtem volna az egészet és teljesen az elejéről összeraktam volna,hogy hol a gond.
-
Slapy
aktív tag
válasz szivgy #23488 üzenetére
Próbáltam, de felejtős volt úgy :) 9perc volt végülis a nyomtatás, szigszalag megfogta addig. Utána akartam nyomtatni egy tesztkockát, de a felétől úgy nézett ki a mintha nagyon alul extrudálna (addig nem volt gond) jópár rétegen át, aztán már csak nyomtatta a levegőbe a semmit... Extruder meg kattogott veszettül! Vagy meg szorult a bovdenbe vagy nozzle dugult el gondolom... Még nem volt időm foglalkozni vele azóta
[ Szerkesztve ]
-
Slapy
aktív tag
válasz szivgy #23533 üzenetére
205 fok pla-t nyomtattam! Úgyhogy nem hiszem hogy a bowden olvadt volna... Akkor délután melegen szétszedem azt a részt is. Gyári heatbrek, gondolom a szűkebb részig kell mennie.
#Saccco
Inkább híbás szerelés akkor, mert mozogni nem mozog, jelöltem filccel, látszott volna! Szétszedés után akkor így fog történni az összerakás! -
Saccco
nagyúr
válasz szivgy #23537 üzenetére
A Trianglelab Dragon nagyon jó, az ára indokolja is. Nagyon prémium a csomag és a megmunkálás is. Illetve a Mellow mosquito klón is nagyon jó, legalább 3 gépben van az ismeretségi körben és nagyon elégedettek vele.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kzkz
őstag
-
azbest
félisten
válasz szivgy #23860 üzenetére
Meg a fűtést is át kell alakítani volcnosra a többszörös anyagmennyiséghez, különben a sebességet kell töredékére levenni. És azt sem tudjuk, hogy pontosan mit szeretne. Ha spéci formájú dobozokat szeretne, ha számít a felület minősége / részletesség, az is sokminden befolyásol. Csak találgatni tudunk
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz szivgy #24384 üzenetére
ha az eredeti boardhoz marlin volt és annak a konfigurációja megvan, akkro lehet abból puskázni. A végállások kapcsán van a marlinnál opció, hogy melyik állapot mit jelent adott esetben, lehet ott kell ellentétjére változtatni annál.
Ha végállás kapcsolósan használod, akkor gondolom nem aktiváltad a tmc driveres végállás érzékelést, mert egyszerre a kettő gondolom nem szerencsés.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz szivgy #24387 üzenetére
Ránéztem gyorsan a gépemre. Nekem skr 1.3-as van és csak sima kapcsolók az endstopok. A ground és signal az, amire a boardon van kötve és a kapcsolón a fémkar felőli kettőre van kötve. A kábel jelzése alapján a kapcsolón a szélső van így a groundon.
Úgy látom nálam így az invertálás true-ra van állítva [link][ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fénynél gyorsabban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest