Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Nekem adattárolásra kellene egy vinyó, én ezt nézem ki: Seagate Barracuda 7200.11 (ST31500341AS). Szerintetek? Igaz, hogy sata2-es, de szerintetk jó egy i7 950hez? -
fagylalt
senior tag
válasz Dzsekó #22280 üzenetére
Akkor Seagate(olcsóbban is megúszom WD-ből,meg a Cache memója is jobb, de azt írta Laretto, hogy nem számít a Cache...) kizárva. Szerintem WD lesz, bátyámnak is ilyen van (persze 1TBos és laptophoz, de naon jó!) .
Nagy különbség, akkor nincs a 7200 és a 5400asok között... Egybkt gamer gépbe kellne, de ez nem azt jelenti, hogy nem torrentelek és nem nézek filmet...
úgyhogy kellene, a hely (1,5-2TB), me fontos lenne a minőség meg a gari...
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Tudtok nekem ajánlani egy Samsung winchestert, ami 1,5-2 TB között van és 7200prm-es?
Köszi a segítséget! -
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Egy gamer gépbe ez a két vinyó, hogy muzsikálna:
1.Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB cache SATA2 merevlemez (HD103SJ)
2.(most kerestem utána nincs ilyen: Samu F3 500 vagy 750 GB , 32MB cache, 7200rpm;
vagy mégis? )
Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB cache SATA2 merevlemez (HD103SJ)
UGYAN AZ.
Szerintetek?Valaki tudna tesztet adni rá? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
2db Samsung HD103SJ-re kell/érdemes hűtőt vennem? -
fagylalt
senior tag
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék összerakni még egy gépet, ami internetezésre és filmnézésre lenne használva. Alkalomadtán játékra is lenne használva (nem gamer gép lenne).
A keret: 120-130K.Nem kellene bele nagy vinyó. Egy 500GB-os bőven elég lenne. Ebből a tesztből a legjobb:
Seagate Barracuda 7200.12 500 GB (ST3500418AS)ez lenne az általam kiszemelt darab?
Szerintetek?
-
fagylalt
senior tag
Erre valaki?
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Elromlott az ismerősöm laptopjába lévő merevlemez (nem indul be, vagyis nem látja a BIOS-ban, on meg kattog). Típusa: Hitachi (HTS541680J9SA00) 5400 rpm, 80GB, SATA (2,5"). Ehelyett szeretnék egy újat beszerezni neki. A keret: max. 14K, de lehetőleg az olcsóbb kategóriában is ajánlatok (tehát ne a legjobbat, amit 14-ért lehet kapni pl. 12K-ért is lehetne egy ajánlat)
-
fagylalt
senior tag
-
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy notebook merevlemezre (2,5 col). Az lenne a lényeg, hogy minél olcsóbb és lehetőleg megbízható is legyen.
Hirtelen nem tudom, hogy IDE-s vagy SATA-s, ezért megkérnélek benneteket, hogy mind2-re dobjatok ajánlatot.
A méret nem lényeg (min. 100GB legyen, ami szerintem már alap, de nem baj, ha 80gb-os is van).Köszönöm előre is!
-
fagylalt
senior tag
válasz Dzsekó #30151 üzenetére
IDE-sből tudsz ajánlani ennél olcsóbbat.
Én konkrétan egy Samsung HM160HC-t néztem ki.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Milyen merevlemezt tudnátok ajánlani nekem? Lehetőleg legyen gyors (nem kell 10000rpm-es) és nem kellene 1TB nagyobb (max. 2TB). Mit tudnátok ajánlani (SSD is lesz mellette)?
Szerk.: Természetesen SATA-s merevlemezről beszélek.
Köszönöm!
Üdv: Divi
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
válasz Coolmat #32714 üzenetére
Ez a WD10EZRX illetve WD20EZRX már 1 tányéros? Egyébként jelenleg egy WD10EALX -em van és egy vérfrissítést szeretnék. Nem tudom gyorsabb lenne-e ez a EZRX?
Egyébként jól gondolom, hogy az 1 tányérosak nem csak gyorsabbak, de halkabbak is?
Ezekről mi a véleményed?
ST1000DM003
WD10EFRX
WD1002FAEXKöszönöm!
-
-
fagylalt
senior tag
-
fagylalt
senior tag
válasz CoolBoy323 #32838 üzenetére
Szerintem írjátok bele az első hozzászólásba azt a listát.
Aztán aki akar talál.Majd írok egy kis beszámolót a ST1000DM003-amról. Írhatom ide majd?
-
fagylalt
senior tag
Ne feledd el, hogy ma már nem a minőségre mennek a gyártók. Mint ahogy a háborúban is, "jól bevált dolog" a mennyiségi gyártás. Ezek a leggyengébb elektronikával rendelkező cuccok (pl. telefon, számítógép,...) ezeket már rövid időre tervezik, nem úgy, mint régen, amikor még valóban a minőségre mentek a gyártók, csak rájöttek, hogy az nem hoz annyi hasznot!
Nekem is van számtalan ilyen HDD-m, ami ma napig tökéletesen működnek!!![ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
válasz belinho #32859 üzenetére
Szia!
2066 nap rengeteg, több, mint 5 év fél év folyamatos működés. Valószínűleg 24/7-be ment. Ebből adódik a kevés indítás, de sok üzemidő. Én nem bíznék már rá semmit, sajnos már nagyjából megjárta a maga idejét; a Sentinel meg kb. semmit nem ér. Nem hinném, hogy 100 napon belül elromlik, de gyanítom, hogy hamarosan "elfárad" benne pl. a fej,...stb. (bár ehhez nem értek)
Adatokat én már nem bíznék rá.
Csere beszámítással 160gb-ért elég soknak hangzik ez a 2eFt alaphangon is. Nem, hogy ennyi üzemidővel.
Én nem venném meg.Üdv: Divi
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Ígértem még a hónap elején, hogy összedobok egy cikket az új merevlemezemről (Seagate ST1000DM003).
Ha valakit érdekel esetleg, az itt megnézheti. -
fagylalt
senior tag
válasz CoolBoy323 #33071 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem hülyeség. Én biztos nem vennék 5900/5400-eset még, ha van SSD-m akkor sem.
Kihagytad, hogy egyébként lassabbak is, mint a 7200-esek.
-
fagylalt
senior tag
válasz isti101 #33123 üzenetére
Szia!
Ha az eladó küld HD Seninel képet és 100/100-as akkor jó vétel lenne.
Semmi különbség nincs köztük, ugyanis a leggyorsabb merevlemez sem lépi át a SATA2 elméleti határait, így mondhatni fölösleges, csak parasztvakítás a SATA3-as csatoló. Szintetikus programokban sem lesz eltérés.
Ha valóban hibátlan a merevlemez, akkor megvenném.
Üdv: Divi
-
fagylalt
senior tag
válasz CoolBoy323 #33125 üzenetére
Hát igen eléggé gyanúsan olcsó...nézz utána az eladó után, illetve kérj tőle Sentinel képet (nem látszik, mintha kaptál volna).
Ez már inkább, a Hogyan vásároljuk óvatosan? topicba kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital