Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, h milyen VGA-t érdemes venni mostanság, 40-45e ft-ot szánnék rá!Crysis 2, Splinter Cell Conviction, F1 2010, Medal of Honor 2010 játékokkal szeretnék játszani szép grafikán akadás nélkül!Van mellette 4GB DDR2 866Mhz RAm-om és egy AMD X2 7750 procim!X2 VGA vétele jó döntés lenne, kitudnám használni ezzel a konfiggal?Sajnos nem vagyok jártas mostanában a VGA piacon, ezért kérdezem olyanoktól akik informáltabbak nálam!Előre is köszi a segítséget!
ÜdvJa és árat is írjatok,pls!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Itt olvasom a hozzászólásokat és szóba került a "PHYSIX" az Nvidiáknál!Mit takar a "physix" kifejezés?Én egy ATI EAH 5770 1GB CuCore VGA vásárlásán gondolkodtam a DX11 miatt de ha vki megmondja h mi az a physix, és többre mennék azzal mint a dx11-el akkor lehet h Nvidiát vennék, ugyanis én nagyon igényes vagyok a szép grafikára, szeretek mindent max felbontáson nyomni!Szóval mivel mennék többre a dx11-el vagy a physix-el????
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Még annyit,h teljesítményben van akkora különbség a 260 és 280 között, h megérje a plusz pénzt a GTX280?Mert ugye gondolom, az drágább valamivel!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hát nem tudom...6600GT 128MB karim van most, már jó lenne más helyette de nem akarok sz*rt venni Az ATI miért nem tud csinálni egy Physix-es karit vagy az Nvidia miért nem tud már csinálni egy DX11-es Physix-es szériát ami persze árban is elfogadhatóha kijönne a közeljövőben egy Physix DX11 Nvidia 1GB kari olyan 50-55e ft körül, esküszöm vevő lennék egyre...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
"Giot" olvastam a hozzászólásodat(#44690) és ismét elbizonytalanodtam !Fogalmam sincs,h melyik kártya lenne jó vétel!Na mind1, még nyárig várok vele.....esetleg ha vki tudna írni egy konkrét típust(45e ft-ig) aminek okos döntés lenne a megvétele, azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hy all!!
Az elmúlt hetek valamelyikén már írtam VGA vásárlással kapcsolatban infókért!Jelenleg egy 6600GT 128mb karit nyúzok és szeretném vmi "korszerűbbre" cserélni, h menjenek a mai játékok is a gépemen!Lényegre térve, arra a döntésre jutottam, h veszek egy olcsóbb de viszonylag jó, használt VGA-t és majd ha 1 év múlva lemegy az atomerős kiforrott DX11-es vagy Fermi karik ára, akkor beruházok egy olyanra!Addig viszont megtenné a 8800GTS 640mb; 4770 512mb;4850 512mb; 4850 512mb; 4870 512mb kari valamelyike!Melyik karit lenne érdemes megvenni, melyik a legjobb az 5 VGA közül?20e ft körül szánnék most rá(használt árban)![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz elfelejtette #45285 üzenetére
Ja tényleg, bocsi!ASUS M2N68 alaplap; AMD X2 7750 proci; 2x2GB DDR2 866Mhz RAM; 400GB 7200rpm HDD; 500W tápe.; 19" LG TFT monitor!A 4770 nem erősebb a 4850-nél, mert én úgy hallottam?!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz elfelejtette #45287 üzenetére
Ok, köszi az infót!És a 8800 GTS 640mb milyen?tulajdonságait nézem és ennél az egynél van 320bit, az ATInál 256bit!Úgytudom ez a sebességét határozza meg!A 8800GTS mem.órajele 1800Mhz az ATI 4770-é meg 3200Mhz?Lehetséges ez h ennyivel jobb az ATI?Ja és az ATI DDR5 az Nvidia meg csak DDR3...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Ok, akkor ATI mindenki szerint egyértelműen úgy veszem észre!Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Egyébként elég még az 512MB-os VGA vagy kell már az 1GB?1 évet kilehet húzni még az 512MB-os VGA-val úgy, h szépen fussanak a játékok szép grafikán?Vagy már inkább most is 1GB-osat keressek a használtak és olcsóbbak között is?Igényes vagyok a grafika terén, nem szeretek lebutított grafikával játszani!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
9800 gx2-ről vélemények?
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Ok, köszi az infókat...
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: jelenleg egy ATI Sapphire 4850 512mb VGA-t nyúzok!Érdemes lenne lecserélni erre: XFX Nvidia GeForce 8800 GTX 786 Mb?!Játékra használom 1280x1024 felbontáson, high részletességen, 4x élsimítással nyomom a gémeket!Tanácsokat várok!Köszönettel!Üdv!
-
tjokai
senior tag
Újra kérdezném a válasz reményében
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: jelenleg egy ATI Sapphire 4850 512mb VGA-t nyúzok!Érdemes lenne lecserélni erre: XFX Nvidia GeForce 8800 GTX 786 Mb?!Játékra használom 1280x1024 felbontáson, high részletességen, 4x élsimítással nyomom a gémeket!Tanácsokat várok!Köszönettel!Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hy
Újabb kérdés a tapasztaltabbakhoz:
Teljesítményben mennyi a különbség a két VGA között?
Msi Nvidia nGTS 250 1GB OC
Sapphire ATI HD 4850 512MB
Az igaz,h 4000pont körüli különbség van a 3dMark 2006 tesztben a két VGA között?Árban 2-3e ft a diferencia...[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz tzsolesz #47734 üzenetére
A GTS 250 támogatja a physx-et, csak azért állnák mellette és az 1GB mem. miatt!3e ft-ot kellene fizetnem a HD4850 512MB-ra és kaphatnék egy GTS 250 1GB-ot!Nem érné meg?
Egyébként az AA=élsimítás, igaz?Azt használok 4x vagy 8x... Meg hát sok játék az Nvidia karikra készül, így hiába erősebb az ATI, az Nvidiát jobban kihasználja a játék, én így tudom![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Ja és kösz az infókat mindenkinek, aki írt!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz fagy53 #47761 üzenetére
Tudom, legjobb lenne egy HD4890 1gb vagy HD5770 1gb vagy GTX260 1gb!De jelenleg nem tudok rászánni annyi pénzt Esetleg ha nagyon-nagyon jó áron eltudnám adni a HD4850 512mb VGA-mat...
A 4850-et meg olyan felbontáson, ahogyan én használom, már meg-meg akasztja egy-két játék[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
PL.: SBK 2010 megakad a 4850-en max felbontásban!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Kis segítség!Három+1 kérdésem lenne hozzáértő kollégákhoz !Ki melyiket venné?
Lényeg, h játékokra használnám a VGA-t, 1280x1024 felbontásban, igényes vagyok a szép grafikára és az élvezhető, akadásmentes futásra!I. GTX260 1gb vagy 5770 1gb?
II. HD4850 512mb vagy GTS250 1gb?
III. GTX260 1gb vagy HD4890 1gb?
+1. HD4850 512mb-ot érdemes HD4870 512mb vagy 1gb-ra lecserélni?Teljesítményben van észrevehető különbség?
Segítségeteket köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
-
tjokai
senior tag
Csak, h újra szem előtt legyen a kérdés!
Kis segítség!Három+1 kérdésem lenne hozzáértő kollégákhoz!Ki melyiket venné?
Lényeg, h játékokra használnám a VGA-t, 1280x1024 felbontásban, igényes vagyok a szép grafikára és az élvezhető, akadásmentes futásra!I. GTX260 1gb vagy 5770 1gb?
II. HD4850 512mb vagy GTS250 1gb?
III. GTX260 1gb vagy HD4890 1gb?
+1. HD4850 512mb-ot érdemes HD4870 512mb vagy 1gb-ra lecserélni?Teljesítményben van észrevehető különbség?Segítségeteket köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek, aki a segítségemre igyekezett!
manoarc: nekem szinte ua a konfigom van, mint neked, és már pár játéknál észrevenni h sok neki az 1280x1024 high felbontás, visszább nem veszem a grafikát, mert akkor nem lehet élvezni, nem tehetek róla, igényes vagyok a grafikára !
Giot&bartucc:az 5770 1gb; gtx 260 1gb ; 4890 1gb között gondolkodok de tesztek alapján ahogy nézem(vgaspeed.hu -n), a 4890 1gb a nyerő nem is annyira kevéssel!Árban viszont egyforma nagyjából a három kari ....
bmwsan: ahogy írtam a fentiekben is, én is a 4890 felé hajlok picit!Abból is létezik 512mb, igaz?Az is elég az 1280x1024 felbontáshoz high részletességgel és 4xAA-hoz?!
Nehéz dönteni, mivel nem tudom,h az idő múlásával melyikre lesz nagyobb szükség ....ha a memóriát nézem akkor a GTX260 kiesik, mert az még DDR3-as(a másik kettő kari DDR5), viszont itt van Physx támogatás....ha a DX-et nézem akkor az 5770 a nyerő ,mert az DX11-es....ha meg a teszteredményeket, akkor a 4890 a legjobb választás jelenleg!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz kriszbon #48111 üzenetére
A tuningoláshoz nem igazán értek, így nem szeretném tönkre vágni a gépemet Számtech boltban azt mondták, h a proci annyira nem is lényeg, a VGA legyen ütős ha játszani akarok mai játékokkal.....véleményük szerint ez a proci még elég az általam használt felbontáshoz!Volt már egy újonnan vásárolt 5770 1GB-om(csepp alakú hűtős változat), csak megvoltam szorulva anyagilag, így sajnos kénytelen voltam megválni tőle ....mai napig nagyon bánom, h pont tőle váltam meg de mind1, remélem nemsokára lesz másik
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz bartucc #48114 üzenetére
A hűtéssel mindig is gondom volt, nagyon zárt a gépem, zárt helyen is van, és szerintem a hűtése sem elegendő.....házba van egy digitális kijelző és jelez ha túlmelegszik a gép, 1-2 órányi játék után bizony túlmelegszik!Már az oldalát is levettem a háznak, így vmivel jobb de hangosabb is!Írtam is már vmelyik hozzászólásomban h volt 5770-em és teljes mértékben megvoltam vele elégedve, jó kis kari!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Nem lehet beletenni egy plusz ventillátort a házba?Azt hogyan tudnám rákötni a tápra?Unokatesóm is ezzel a problémával küzködött, ő egyszerűen megoldotta....vett egy asztali ventillátort a TESCO-ban, leszedte a ház oldalát és nyomatta be a levegőt Lehet nekem is azt kellene csinálnom
[ Szerkesztve ]
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.