Hirdetés
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Hy!
7300GT-ből csak 256MB DDR3-as jöhet szóba. Ha megvan neki a Zalmi, akkor ráteheti. Ha viszont azt is meg akarja venni pluszban, akkor tényleg jobban megérné az árából egy jobb karit venni. Csak sajna az X1650Pro DDR2 nem jobb!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
barnam_
nagyúr
Akkor 2600Pro DDR2 (ddr3-as nincs agp-ben). 21k körül van 512Mb-s. 256Mb-s is elég lenne, csak azt nem találok sehol. Vagy Sapphire Radeon HD2600XT 256MB AGP. Ez jobban megéri, csak kevés lesz a proci hozzá. De lehet segíteni rajta egy kis tuninggal.
-
Komplikato
veterán
"Az ujabb játékok menyire fogják használni a sm3.0-át?"
Lol. A kérdésednek úgy egy éve lett volna még értelme.
Egy kalap játék el se indul annélkül. Pl. UE3 motoros játékok nagy része. Árában jó teljesítményű a kártya (bár gyanus, hogy a Sempron nem futatja ki finoman szólva), de egyszerűen elavult."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
fagy53
nagyúr
Újonnan valóban nem kapsz 3850-et 29k alatt, ill ahol kapnál ott nem éri meg megvenni.
Mindenesetre jobb mint az általad kiszemelt VGA-k és azt a 4k-t megéri.
Nézd ezt meg! A jobb oldalon kiválaszthatod a játékteszteket.
27k alá feltehetően nem megy egyelőre a 3850, bár a 28k-t eléri a jövő héten. -
littlelion21
addikt
Hmmm....
Ehhez a felbontáshoz egyik se...
Bár tudom azt írod, nincs rá több lóvé, de épp' most láttam az aprók közt XFX 9600GT-t 25-ért, meg 8800GT-t 30-ért. Jobban járnál velük.
Ha feltétlenül az alábbi kettő közül kell választani, akkor 3850.Ez szigorúan a szvsz. kategória!
-
Qru
MODERÁTOR
9800GT-t ne vegyél, az csak egy átmatricázott 8800GT, akkor inkább olcsóbban használt 8800GT. 3850 kevés sztem ahhoz a felbontáshoz. 3870 vagy ha belefér (és ez lenne a legjobb választás a 3-ból) 4850. 35k.ért már van Sapphire meg Gainward 4850 Gianninál...
#nincsbennetarcsi
-
Csiborbogár
őstag
Szerintem megéri.
Én legalábbis lecserélném. Minél tovább vársz, annál kevesebbet fog érni a 3850-d.
4770 egy darabig biztos tartani fogja az árát.
De ha most a 3850 teljesítménye neked elég, akkor nem szükséges lecserélni.[ Szerkesztve ]
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
kriszbon
őstag
Ha most nincs arra szükséged hogy gyorsabb kártyád legyen, akkor szerintem ne cseréld le még, mert most nagy az árkülönbség. Ráadásul a 3850 nagyon jól húzható(alapórajeles 3870-et utoléri, néhol le is körözi úgy) Én most váltottam 4830-ra, de csak azért mert 256-os volt, ha 512-es lett volna, akkor nem léptem volna meg az biztos(gondolkodtam hogy csak arra váltok, mert az csak 2k lett volna). Persze ez csak az én véleményem
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
vzsryl
nagyúr
Ha kifogsz egy 800SP-s 4830-at, akkor egyértelműen az éri meg legjobban az árát. A 4730 egyelőre nem játszik, de ha megjelenik a boltokban kis hazánkban, akkor valszeg az lesz a best buy. A 4770 is megéri úgy 26-27k-ért. A 4850 is nagyon vétel 30k alatt. A GTS250 meg teljesen felejtős (kidobott pénz az a kártya).
Mondjuk az se mindegy, hogy milyen felbontásra kell. 1280x1024-re a 4830-nál felesleges erősebbet venni. 1680x1050-hez viszont már szükség van egy 4850-esre.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
Megéri, az S1 5k, és bőven gyorsabb annyival, és a 256mb miatt a 3850 lesz ahol kicsit instabil, (vagy már az is, és alacsony min. fps. beszaggatás). Megéri.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- OpenMediaVault
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Wise (ex-TransferWise)
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.