Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám van hogy a képernyőm láthatóan csíkozódik, a csíkok vizszintesen lefelé mennek, főleg szürke képnél.
A probléma forrása szerintem az lehet hogy a vezérlőpultban a monitorbeállításoknál csak 60Hz-et tudok választani [link], de az AMD Control Centerben 75Hz van kiválasztva [link]. A videókártyához a Sapphire drivereit raktam fel, nem tudom hogy ez számít-e valamit. Hogy lehetne azt megoldani hogy az AMD Control Centerben beállított dolgok valóban érvénybe lépjenek?Monitor: Samsung B2230
Videókártya: SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Megtaláltam a gyártó oldalán:
Amit belinkeltem az a FX-775A-CGF4 változat, ez 2GB-os és DDR3-as
Ezen kívül még ez van:
FX-775A-ZNJ4
Ez 1GB DDR5-ös csak az a baja hogy ilyen csatlakozók vannak rajta: VGA, DVI, HDMI[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Ma akciós Aqua-ban, hátha valakit érdekel:
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Ma az iPonból minden mellől eltűnt az ajándék AC3. Már tényleg nem adnak hozzá? Valami más lesz helyette?
-
ablack
senior tag
Az iPon-nál minden héten van szuperszerda, illetve mindig videókártya az akció tárgya?
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ez a kártya ennyiért jó vétel lenne? Szerintetek a 16500Ft-nyi kupont + AC3-at mennyiért lehetne eladni?
Vagy esetleg néztem hogy AMD oldalon van ez a Never Settle Reloaded program. Ez működik Magyarországon vagy tényleg csak az AMD oldalán felsorolt néhány boltban, főleg nagykerben van? Nincs benne a kártyák gyári csomagolásában? A boltnak kéne hozzá adnia?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz terencehIII #22811 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz terencehIII #22822 üzenetére
Ja nem tudtam hogy FHD-ra kell.
Akkor szerintem vegyél egy GT620-at, az már el fogja vinni.
-
ablack
senior tag
válasz kalozhun100 #31830 üzenetére
Milyen konfighoz kellene?
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Összeraktam egy konfigot. Videókártyának egy Gigabyte R9 270 2GB DDR5 OC GV-R927OC-2GD típust választottam, de alapjáraton is nagyon hangos a gyári beállításokkal. A ventillátorát visszaszabályozva halkabb lesz, de az én gépemben lévő ASUS 7850-hez képest így se valami halk. Attól félek hogy idővel még hangosabb lesz. Csak ez a példány hibás vagy ez ilyen?
Még benne vagyok a 8 munkanapba. Esetleg érdemes lenne visszacserélni egy másik típusra? Pl. én ezeket nézetem: Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5 vagy SAPPHIRE 11220-00-20G R9 270 2GB
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz ablack #45614 üzenetére
Na végül sikerült visszacserélni egy ASUS-ra. Szinte nem is halalni hogy megy, sokkal halkabb.
Viszont amit kaptam ,,elvieg" új kártyát látszik hogy nem új. A csomagolása és a DVI adapter is fel volt már bontva és belül rá volt írva a nejlonra hogy ,,3. nap visszahozva, csíkoz, szétesik". Gondolom garanciálisan vitte vissza valaki. Most tényleg egy javított kártyát kaptam? Lehet egyáltalán egy kártyát javítani? Vagy csak a régi rossz kártya csomagolásába gariba raktak egy újat?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest