Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja újítottam egy gépet, low budget, ehhez szeretnék egy vga-t, szintén ilyen feltételekkel.
A válaszok:1. Asrock B250M-HDV, Pentium G4560, 1x4Gb hyperx Fury 2400 Mhz ram, FSP SP400 táp
2. ? Jelenleg egy régi syncmaster monitorom van, ezen van dsub és dvi csatlakozó
3. Játék, régebbiek, semmi új. (Pl. Train Fever, 2014-es, de simán elindult ezzel a gpu-val, esetleg sims, amelyik megy, szóval rásegítés kellene, nem tudom számít-e, linuxot használok)
4. Ezt jelenleg nem tudom, mondjuk 20 eFt? (vagy ne nevettessem ki magam? )
5. Ezek függvényében használt elsősorban, ha érdemesElőre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
és (#99248) Speed(R)!
Köszönöm a válaszokat. Gépösszerakós fórumban is megerősítettek, hogy inkább még egy ram, és valszeg nem kell vga, természetesen az én elvárásaim szempontjából.
Speed(R): a 2x4Gb 1333 az nem 2333 akart lenni véletlenül? Most 2400-as van, akkor veszek inkább még egy olyat, a dual miatt.
-
Flowtation
őstag
válasz Pécsi gyerek #99251 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!Még egy noob kérdésem lenne: Akkor ha a lap támogatja a DC-t akkor a lényeg, hogy egyformák legyenek a ramok igaz és működni fog?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy kissé oldscool a kérdésem, nézzétek el ezt nekem.
Van egy dell 3020 sff gépem (i5 4590, 8 gb ram), öreg már, de még jól muzsikál, szeretném beállítani a gyerekeknek kis játszós gépnek. Az lenne a kérdésem, hogy ebbe milyen videókártyát (természetesen használtat) érdemes rakni? Az lenne a fontos, hogy a spec táp miatt mi az ami még jó bele, illetve hogyan kell keresnem azon kívül, hogy low profile kell? A dell oldalán azt olvastam, hogy a 30w-os GT1030-as jó választás lehet, ezt konkrétan így kell keresni?
Bocs a hülye kérdésekért és köszönöm előre a választ![ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz bobalazs #133538 üzenetére
és (#133541)TheNewDawn
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.
Keresek akkor egy 1050TI kártyát. Ez konkrétan low profile? Illetve ehhez nem kell külön tápcsati?Lenne még egy kérdésem, nem csak hozzátok, hanem mindenkihez. Van itthon egy másik gépem, ez az inkább használatban lévő, ez ilyen konfig:
- Asrock B250M-HDV lap
- Pentium g4560 proci
- 4 Gb kingston ramEhhez is vennék kártyát, ki is néztem egy GTX 960 4 Gb OC kártyát, ez jó lenne hozzá? Ezen most minecraft és sims 3 játékok mennek épp ezzel játszanak a gyerekek, ezzel a kártyával gondolom azért ki tudnám kicsit bővíteni a repertoárt igaz? Nem mai címekre gondolok persze, mondjuk gta 4, esetleg GTA 5, pár NFS (én leragadtam a pro street-nél), tehát azt is belevenném, ezekre és hasonló megjelenésű játékokra alkalmas lenne?
Köszönöm!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Még régebben kértem segítséget vga ügyben a 3020 sff gépembe. Sajnos nem tudtam vele foglalkozni azóta, de most megint előtérbe került a dolog, annyi a változás, hogy a 2x4 gb ram helyett most már 2x8 Gb van a gépben, a proci maradt az i5 4590.
Akkor többetektől az 1050Ti javaslatot kaptam, mivel low profile-os kártya kell a gépbe, illetve plusz tápot sem tudok adni neki.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e még más alternatíva (valami radeon esetleg), vagy kezdhetek ilyet keresni?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
-
Flowtation
őstag
válasz Csupingo #146250 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy most minecraft, sims 3, bluestacks (andorid emulátor), fortnite, esetleg WoT amivel játszanak a gyerekek. Én max StarCraft 2-t tolok rajta néha, de azt inkább a másik gépen, ami normál méretű, de abban sincs vga még.
Szóval kb ezek, ilyen jellegűek, amúgy is régi címek amik még érdekesek lehetnek, pl. GTA SA, Mafia, NFS MW, ezen a szinten én megragadtam...szégyen, nem szégyen.
Céges levetett gép, az egész kóceráj nem ér annyit mint egy 1650. Persze ez hülye felfogás, meg fillérba...nak is tűnök, de nem így van.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz Csupingo #146257 üzenetére
Amúgy ezek mind LP-sek alapból, vagy ebből a 3 típusból van LP és normál változat is? Ja és a 1030-ból láttam 128 biteset is, akkor az jobb lenne igaz?
A másik gépembe is kellene majd vga, de az normál méretű ház, szóval nem lesz ilyen jellegű megkötés, csak az ár.[ Szerkesztve ]
-
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #146275 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert úgy néz ki tájékozatlanságom/tudatlanságom révén sikerült alaposan megszo..ni magam. Megvettem az előző hozzászólásomban említett gtx 750Ti LP kártyát, viszont az a helyzet hogy egyszerűen nem fér bele a gépbe :
[kép] [kép] [kép]
A tápon lévő szalagkábeltől se férne el, de a kártyán lévő hűtés meg teljesen belelóg a tápba. Kérlek segítsetek hogy mit tudok tenni azon kívül, hogy tovább passzolom? A másik gépembe se tudom rakni mert csak LP hátlapom van a kártyához...legalább ideiglenesen jó lett volna.
Köszönöm előre is!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz Pécsi gyerek #146552 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok szaki. Első körben keresek magas hátlapot, hátha. Az jutott még eszembe, hogy ha csak a bordákat hagyom rajta, az mennyire rossz megoldás? Már amennyiben külön leszedhető és úgy beférne.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #146557 üzenetére
Sziasztok!
Gondolkodtam kicsit. Ezt a kártyát csak úgy tudnám betenni a 3020-ba, ha levenném a ventit. Gondolom ez csak a bordával együtt jön le, tehát valamilyen másik borda kell rá, ezt viszont nem tudom mennyire jó megoldás, hiszen gyárilag aktív hűtésű a kártya. Ez továbbra is kérdés.
Viszont találtam normál méretű hátlapot, azzal be tudom tenni a nagyobb gépbe, de abba másikat szántam mivel nagyobb a választási lehetőség:
-asrock b250m-hdv lap
-pentium g4560
-12 Gb ram
Ebbe a gépe milyen lenne a 750Ti? Amire kell azok nem változtak: gyerekeknek Fortnite, Minecraft, illetve bluestacks, nekem pedig néha StarCraft 2, GTA SA, NFS MW.
Mit lenne még érdemes venni ebbe a gépbe? Használt érdekel csak és árban sem szeretnék elrugaszkodni (legyen max 30eFt ).
Tehát:
1. megmókolom a a 750-et kisebb bordával és mehet a 3020-ba
2. beteszem gyárilag a nagy gépbe
3. eladom és tovább keresek LP kártyát, de olyat ami biztos be is fér, ez utóbbi akkor melyek azok amik szóba jöhetnek?
Köszönöm a választ és bocs a hosszért![ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz Csupingo #146590 üzenetére
Köszönöm. Úgy néz ki találtam 1030-at 1 slot méretűt, még várok a megerősítésre. Illetve van egy gtx 960 is a közelemben, az tenném akkor a nagyobb gépbe, a 750 Ti pedig eladásra kerül. Ettől jobb megoldást nem tudok egyelőre, már ami nekem is belefér a kritériumokba.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #146598 üzenetére
és mindenkinek aki még segített:
Köszönöm szépen, mindkét gépben van már kártya, olyannyira sikerült vásárolnom, hogy van egy 3. kártyám is .
Szóval tök jól működik mindkét kártya, a gtx960-al a Fortnite és StarCraft 2 belőtte saját magát fullHD-ba, full beállításokkal, a 1030 a kis gépben is 1440x900-ra (ennyit tud a monitor) 60 fps-re, csupa high beállítás Fortnite-al De azért visszavettem a kisebb 16:10-es felbontásra, meg medium beállításra, mert melegedett rendesen.
Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
1. mivel érdemes monitorozni a kártyát, hogy lássam mennyire van terhelve?
2. A 76 fok az soknak számít játék alatt? Tegnap annyi volt, ment is a venti 3500 körül (68 %). Valahol be lehet állítani, hogy meddig mehet a melegedés és utána vegyen vissza a teljesítményből? Nem szeretném kinyírni a kártyát idő előtt. Persze, tudom, hogy a 1030 nem egy erőgép, ráadásul be is van zsúfolva. Tényleg mehet egy plusz venti a gépbe, ha elfér valahol...
3. Mik azok a beállítások a játékokban amit érdemes kikapcsolni, mert különösebb változást úgy sem hoz, viszont hajtja a kártyát? Ilyenekre gondolok, hogy vsync, anti-aliasing (csak pl.), esetleg nagy felbontás-low graf. beállítás vagy inkább alacsony felbontás-magas grafikai beállítás a jobb?
Köszönöm előre is a válszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest