- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Ez majdnem a legerősebb tápcsatlakozó nélküli kártya, szóval mehet.
Amúgy a 950 amiről tudok hogy még nem kér tápcsatit, de sajnos nem nagyon kapni sehol lp-t belőle.Van még az Rx 460, ami nagyjából ez az ár, viszont erősebb a 750ti-től és szintén tápcsati nélküli, viszont ez nem lp. [link]
-
Gainka
őstag
Elfogadnám
Mondjuk hasonlo lesz mint az enyém csak én a i3 4130 vs a8 6600k vacilálok :S
Szintén egy 7790 szintü vga-val.
/pill erösebb az a8 4 magos játékokban vagy még ha nem is erösebb de állitolag jobb játék élményt kinál mikrolag stb, de viszont ha kevés lesz nem nagyon tudom cserélni erösebre nem ugy mint 1150 ben. -
marcusa
addikt
Egyetértek, 760-ra én sem cserélném a 660ti-t, 5-10% teljesítmény különbség nem ér meg ennyi árkülönbséget, max, ha 55k körül veszed aprón a 760-at is. 770 vagy 280x már előrelépés lenne, kb 30-35%-kal gyorsabbak, viszont én megvárom a Maxwell-t, hogy ott mit tudnak fogyasztás/teljesítmény/ár tekintetében.
-
Rypejakten
addikt
ha a kettő közül kellene választani, akkor az Asus, de egyébként a legjobb hűtésű 760-as az MSI Gaming-je.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest