Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
Ezzel csak arra céloztam, hogy nem kifejezetten drágább, csak egy kicsit mindegyik, és újabb és újabb százalékokat lehet vele nyerni, csak aztán hirtelen ott tartunk, hogy másfélszeres ára lesz a 2080S ára az 5700 XT-hez képest
Amit linkeltél, az a G-Sync lista. Én az AMD féle FreeSync monitorok kiszolgálására vagyok kíváncsi NV kártyával, mert ha jól tudom, az utóbbi időben ez is megoldható, csak nem tudom, hogy ez ugyanolyan "smooth"-e, mint egy AMD kártya esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meggyi001