Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
bajnokpityu #105980 üzenetére
Egy autónál van pótalkatrész, és a legtöbb esetben javítható. Necces, igen, ezért szokták a használt autót a szervizzel átnézetni. Egy VGA-nál találsz embert, aki megmondja meddig fog működni?
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Valahogy nincsenek tele a forumok,hogy bedöglött az 1 éves 1 napos kártyám,és a bolt nem cseréli mert megváltozott közben a cég...
-
turbokappa
senior tag
válasz
Tavaly vettem egy hd 5970-es karit másfél hét után megkotlott.
25 e buktam, mintha kidobtam volna az ablakon.Én tuti nem fogok venni gari nélkül karit. -
kolopele
nagyúr
válasz
Nálam pl. a gari annyit jelent legyen az bármi, ha tönkremegy veszek egy másikat a rossz meg megy gariba.
A garinak annyi az előnye hogy ha kicserélik vagy megjavítják utána el tudom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest