Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabennn
tag
fogalmam sincs én sose tuningoltam semmit, nekem így a Crysis is megy mindent maxra téve élsimítással együtt... nekem ez is megfelel, hihetetlen milyen halk ahhoz képest hogy milyen jó és milyen pici ez a kártya méretre szóval hogy megéri-e én azt nem tudom, szerintem gondod ezzel sem lenne... géped többi paramétere illetve a felbontás amin játszol?
-
Gabennn
tag
válasz BomiBoogie #6560 üzenetére
és erről hol lehet leírást találni? egy picit azért érdekel
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gabennn #6562 üzenetére
MSI Afterburner, Sapphire Trixxx stb. szoftverekkel vagy magában a Catalyst-ban, kipróbálod, meddig lehet felhúzni anélkül, hogy "artifactolna" (csíkoz, pöttyöz stb.). Egy Google keresés, kártyád típusa és "overlclock" hívószó is sokat segít, de azért nem minden kártya teljesen egyforma.
-
melan
senior tag
válasz Gabennn #6561 üzenetére
Asus H77 + i5-3450 + 4Gb 1600DDR3 + Samsung SSD830
A felbontás fullhd, de megelégszem kisebbel is a minőség javára. Sajna ritkán játszom, ezért kell, hogy halk legyen. A leghangosabb elemem a 750Gb-os wincsim, ami ha leáll, kisimulnak az idegeim, olyan halk a gép szerencsére. -
KAMELOT
titán
válasz Gabennn #6562 üzenetére
Sapphire TRIXX progival csináld az a legjobb.
OFFSET-et tedd maxra
GPU clock hát ilyen 1100-1150MHz-et szoktak menni
MEMORY clock ....1300-1400MHz. Természetesen játék közben figyeld a MSI afterburner progival ami mutatja neked mennyin megy a VGA-d. És közben halgasd a füleddel a VGA-t. Ha elkezd olyan sípoló halk hangod adni akkor az azt jelenti nem bírja valami a beállítást.
Próbáld meg eleinte beállítani 1100 és 1300 MHz-re. Utána onnét próbálgasd 10MHz-ként emelgetni.Szerk: Tápod simán bírni fogja. Tuning esetén számolhatsz +10-20W a VGA-nál ami semmi. De elhet sokat is mondtam.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok srácok!
20 ezer forintom lenne az ebben a kategóriában levő best buy modelre. Tudtok ajánlani valamit? (a komment beírása utáni pillanatban el is kezdek visszaolvasni, csak addig hátha.... )
Előre is köszi, sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
Üdv!
Ehhez a konfighoz tudtok ajánlani 10K-ig valami videókarit?
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS4 Rev. 2.0
Processzor: Intel® Core™2 Duo E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
4Gb HyperX memó
400 W FSP táp.Köszönöm!
Játék: talán csak a World of Tanks
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
KAMELOT
titán
válasz sarkanyolo2 #6567 üzenetére
Kérjük leírni a konfigodat. Táp, proci, alaplap, monitor felbontása!
(#6568) odrif: HD5670 512MB GDDR5 ha találsz ilyet. 1GB-s is jó!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
sarkanyolo2
őstag
-
Grave_444
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #6572 üzenetére
Elég lesz egy olcsóbb 350/400W-os minőségi táp és akkor talán marad pénz egy HD 7750-re.
-
KAMELOT
titán
válasz Grave_444 #6570 üzenetére
Hát talán még valamit lehet rajta nyomni. Ezt olyantól kéne megkérdezni akinek ilyen VGA-ja van.
Itt megint közbeszól az, hogy milyen példányt kapsz. Jól tuningolhatót vagy olyat amit nem nagyon lehet már húzni! Valamelyiknek a GPU-ja jól húzható valamelyiknek meg a ramja. tesztelgetni kell.
Nekem a tuningom így néz ki.
1020/1120-------1050/1300 Ennyit tud!(#6572) sarkanyolo2: szintén 7750 tápnál tudsz egy kicsit spórolni. FSP350-es elég lesz.
(#6574) odrif: nincs mit!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz sarkanyolo2 #6576 üzenetére
Azt a +4K-t igazán hozzátehetné. 7750-nel jobban jár minden szempontból.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #6576 üzenetére
egy 4890 es abba még belefér, igaz h régebbi, de attól még mindég nagyon brutális kártya, mondjuk én inkább olyat vennék, mind az újak közül a középkategóriás krumplikat, ezt az 5670 est meg a társat ami tényleg csak netezésre jó
-
Gabennn
tag
el is neveztem a kártyát csendes pusztítónak
-
sarkanyolo2
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Bodagreg
csendes tag
Sziasztok! Elöször is sorry a kiejtesemert, nem magyar a billentyüzet. Videokartyat szeretnek a gepemhez ujitani, egy erösebbet (60-70 ezer körül), de nem olyat amit ne birna el a gep tapja, ime a vasam:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c03135159#header
Nem a legerösebb, de egy videokari hatarozottan segitene rajt.. Itt kellene a Ti szaketrtelmetek! Köszönöm!
LG V30, LG G Pad 8.3, LG 65UF850V Xbox One X - BodaGreg, PS4 PRO - Bodager
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Gabennn #6583 üzenetére
Ez igy van, ezt a gépet, a helyedben meg sem vettem volna, annak a videókártyának"szenvedés" lenne egy ilyen gépben, ha nem haragszol meg a kijelentésemért.Ha tudsz rá vevőt és van pénzed kicsit kipótolni akkor vagyél egy másikat, itt segitenek neked találni jót a pénzedért.
-
Bodagreg
csendes tag
-
ko9
addikt
válasz Gabennn #6583 üzenetére
Miből gondolod, hogy noname táp van benne? Régebbi HP gépek voltak nálam annó bontásra, és több félében FSP tápok voltak, meg is lepődtem.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
KAMELOT
titán
Ezzel egyetértek. HP gépekbe nem raknak talicska tápokat. Nem arról híresek a HP gépek, hogy visszaviszik őket. Oda nyugodtan vehet az illető egy HD7770-et. Csak ha megbontja a gépet akkor talán veszika a garancia.
(#6586) Bodagreg: egy HD7770-et vehetsz bele. Nem elsz gond.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ko9
addikt
válasz KAMELOT #6588 üzenetére
Nem tudom mennyi garancia van rá, de gondolom ezt ő is gondolta, ha leveszi az oldallapot, mert bővíti akkor ugrik a gari. Ha meg mindegy, akkor meg is nézheti, hogy milyen táp, és dobhat róla egy képet ha nem ismeretes ezekben, akkor mindenki többet fog tudni
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Gabennn
tag
a véleményem az, hogy ha már megbontja a házat, akár milyen táp, cserélje le egy nagyobbra, mert nem játékra való az a táp szerintem... és ha 60-70-ben gondolkodik akkor vegyen 45-50ért egy videókártyát, és tápot a 10-15ből! sokkal jobban jár.. pl egy HD7850 és egy CTG-500.
és hiába jöttök ezzel hogy a 300 w elég a hd7770-nek, minimum 400 wattos minőségi táp javasolt, mert elbírja az a 300as is egy darabig, de előbb utóbb a primer oldal tönkrefog menni a tápegységben. és ha már behatol a házba cserélje le.
[ Szerkesztve ]
-
Kakukktojás2
aktív tag
Mekkora táp van abban a masinában ??
-
ko9
addikt
válasz Gabennn #6590 üzenetére
Az is meglehet, hogy olyan táp van benne, amit nem lehet cserélni, esetleg nem szabvány. Találkoztam már olyan táppal, aminek egyik oldala L alakú volt, és csak olyat lehetett berakni faragás nélkül, olyannal, ami sokkal vékonyabb volt mint a szabvány, stbstb...
-
konczer1992
csendes tag
sziasztok vélemény? melyik kártya jobb?
GIGABYTE GF GTX650 OC 2GB 128bit DDR5
GIGABYTE Radeon HD7770 1GHz Edition OC 1GB 128bit DDR5
-
csucsbicep
nagyúr
válasz konczer1992 #6593 üzenetére
A 7770 erősebb, a GTX650 7750-el van pariban.
-
Gabennn
tag
válasz konczer1992 #6593 üzenetére
egyértelműen 7770.
-
konczer1992
csendes tag
válasz csucsbicep #6594 üzenetére
köszi
-
Kakukktojás2
aktív tag
De milyen táp van abban a gépben???
-
Gabennn
tag
válasz Kakukktojás2 #6599 üzenetére
300 w, ennyi az adat róla eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest