Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokken
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, videokártyát szeretnék váltani.
A lehetséges jelöltek a következők:
MSI R7970 Lightning
GIGABYTE GV-R797TO-3GD
Asus HD7970 DCII Top
GIGABYTE GTX760 4GB GDDR5 OCMindegyik kb. 80 e Ft körül van újonnan, az asus használtan kerülne ennyibe.
A fentiek közül melyik lenne a legjobb választás főleg játékhoz? Melyik a legerősebb?
Konfigom: ASRock 890FX Deluxe5; AMD Phenom II X4 970, 8 GB DDR3
Előre is köszönöm a választ
üdv
T. -
ST05
őstag
válasz Mans20 #33099 üzenetére
nézd meg amit d@minator linkelt itt[link]ezt a terhelés hangfelvétel magáért beszél hangot fel, és halgasd meg a directCU-t majd a többit
(#33102) Buci21 : pont azt ne ajánld, tulmelegszik, throttlingol . ez itt eléggé aggasztó 100-110fok feletti nyák
ott az asus plusz 6k, sokkal halkabb is..[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Kicsit változott a helyzet, több pénz jut a videokártyára. Új monitor vásárlása azonban tavaszra marad.
Elsősorban játékra. Keret: max. 70kEzt néztem ki:
[link]Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ST05
őstag
válasz Buci21 #33104 üzenetére
alázott? , hogy 7970et elázott? nem írtam sebességről...
hanem a hütése ugyanaz mint a sokkal kisebb
höt termelő 270x-gamingnek, és nincs vrm-en semmi, ahhoz képest hogy 384 bit..đe$|re: ha a phantom tetszik a most akcios 660Ti hoz képest nem olcsó az 70 ért kapsz annál picit jobbat, azért még nézelődj...
ha gtx760 akkor az asus, vagy a hawk kicsit jobbak, halkabbak kicsit -
Buci21
addikt
-
đe$|re
senior tag
válasz hash99 #33106 üzenetére
Az előző hozzászólásomból lemaradt, hogy most csak új kártya játszik, 70-nél többet tényleg nem nagyon szánnék rá.
7970 lightning: 2 db 8-as tápcsati Tápot nem akarok cserélni.ST05: Az elmúlt 3 év igazából nekem teljesen kimaradt, mivel eddig egy HD4850-m volt. Nézelődök, de ahogy elnézem az általad javasolt Hawk vagy Asus marad képben egyelőre.
Sondi1986: Nem akarok tápot cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Sziasztok
Unoka tesóm új vga-t néz és a kettő közül akar dönteni:
Gigabyte GTX760 4GB DDR5 OC
MSI 7970 3GB DDR5 R7970 Lightining BESzerintetek melyik lenne érdemesebb vétel és miért?
Ami számít, magasabb FPS játékoknál, és a videó renderelés gyorsabb legyen
Előre is köszi a válaszolat!
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Köszi szépen
-
gyuszaa
őstag
válasz Buci21 #33123 üzenetére
Ja, milyen magabiztosan mondja, ennek ellenére :
"Az AMD a Mantle API-t novemberben fogja hivatalosan bemutatni, és ekkor kerül be a rendszer a Catalyst driverekbe is (egyelőre csak Windows operációs rendszeren), vagyis épp időben, ugyanis a Battlefield 4 decembertől kezdve kezeli. A Mantle-t minden GCN architektúrára épülő Radeon támogatja, így nem szükséges hozzá a legújabb hardver." via
-
AAntii
őstag
válasz Buci21 #33123 üzenetére
Amikor a GCN architektúra megjelent, akkor már hallottuk hasonlóan szárnyaló elképzeléseket, majdhogy ígéreteket, ehhez képest én nem vettem észre, hogy az ati elhúzott volna a nvidiától, szerintem attól függően, hogy az ember zöld, vagy piros szívű ugyanazért az árért majdnem ugyanazt a teljesítményt kapja egyik, illetve másik oldalról.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
gyuszaa
őstag
válasz AAntii #33127 üzenetére
Jelenleg már igen, hónapokkal ezelőtt elég meredek árkülönbségek voltak finoman fogalmazva ár/teljesítmény arányban, és ez köszönhető az amd-nek, azt mindenki látja.
Amíg fent áll a piaci verseny, addig mi csak jól járunk.
(#33129) Buci21
Egyaránt limitáló tényező a DirectX, azért csak más egy különböző api-ról beszélni, szerintem jó útvonalon járunk, az idő meg majd eldönti mennyire lesz nyerő tendencia a fejlesztők körében is.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Gépet rakok össze és 2 VGA-t néztem, melyik lenne a jobb: Gigabyte 8600GT 256MB vagy Saphire HD 3650 512MB ?
Ami lenne a gépben egy Gigabyte alaplap, 2GB DDR2, Intel C2D 2GHz .
Előre köszönöm.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
kogelen
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés,HD 7790,vagy 650ti boost(a szívem nekem a Radeon-hoz húz..)de azt mondják itt jobb az nvidia.Mit gondoltok?
-
fanci
tag
Sziasztok!
egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek.Régi gépembe szeretnék egy új videókártyát vásárolni max 30-35k-ért,de nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb.
jelenlegi konfigom:-cpu: Intel Core 2 Duo E4300, 2700 MHz,-memória:2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM),-alaplap:Gigabyte GA-965P-DS3 ,-videókártya:ATI Radeon X1950 GT (256 MB),-táp:Gigabyte 450w -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GT240 GDDR5 512MB-os kártyám Artic Coolin L2 PLUS hűtéssel, és az lenne a kérdésem, hogy mennyit ér kb a kártyám. Illetve abban az árban amennyit ér a kártyám milyen 512MB -s és 256Bit-s kártyára érdemes cserélni?
üdvd.: Brucehun
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
djdaniel
senior tag
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Gigabyte-GA-945-DS3, 4Gb Geil DDR2 800Mhz Ram, Core 2 Duo E7500 konfig mellé milyen videókártyát ajánlatok, mivel az előző megadta magát? Árban ~ 20.000Ft.
Előre is köszi a segítséget... -
Rypejakten
addikt
válasz gabika0013 #33139 üzenetére
HD7730, esetleg HD7750, ha belefér. mindkettőből a DDR5-ös memóriával szerelteket nézd.
-
Csövy
tag
Sziasztok, legutòbbi kérdésem òta vàltozott a helyzet,
max 60k a keret. mindegy h hasznàlt vagy új, bàr egy "jobb" minösegü kártyàért akár 65k-t is adnék. (Annak idején kifizettem a "felàrat" az evga 9600gt ssc-ért, nem is bàntam meg, az volt a kedvenc kartyàm...)
jàtékra kellene. és egy 3570k hajtanàPrivátokra illik válaszolni...
-
gabika0013
tag
válasz Rypejakten #33140 üzenetére
Köszönöm a villámgyors segítséget!
-
Rypejakten
addikt
Gigabyte GTX760 WF, ha még belefér a 66k.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GT240 GDDR5 512MB-os kártyám Artic Cooling L2 PLUS hűtéssel, és az a kérdésem, hogy milyen kártyára lehet cserélni, ami ebben az ár kategóriában van és 256 bit-es.üdv.: Brucehun
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Csövy
tag
válasz Rypejakten #33143 üzenetére
félreértés ne essék, a 9600gt utàn volt asus 4890 WT-m is és az is szuper volt, tehàt vennek én pirosat is ha jó, 7950-et vagy 270x-et, csak nem akarok "gagyi, hangos" hütést.
Privátokra illik válaszolni...
-
trufa12
addikt
válasz haypro #33122 üzenetére
Haha -.- 660 ti fingba nincs a 7950 hez képest...
most adtam el és vettem 1 7970 et.. (innen gondolom a 7950 sem lehet sokkal rosszabb )
olyan szerény fps-eket produkált hogy a 7870 xt-m is alázta ...
az utóbbi 2hónapban 3 kártyám volt, 7870 xt, 660-ti , most 7970 és marad is 1 darabig .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
AAntii
őstag
válasz Freiherr #33144 üzenetére
+1
Vagy akár újan egy gainward phantom 660ti-t, nem rossz ott az a hűtés sem.
@(#33151) haypro: megveri az máshol is érdemes végignézi a különböző játékokat, van benne amd-s és nvidiás vegyesen, de persze van olyan is, ahol kikap vagy 20-25%-kal (pl a hitman legújabb részében).
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.