Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20220) AAntii válasza marinea2 (#20217) üzenetére


AAntii
őstag

Dobálózhatunk itt az arányokkal, de amíg nem adnak ki statisztikákat az rma cuccokról, addig értelmetlen az egész. Ha mondjuk Magyarországon kétszer annyian vesznek gigabyte cuccokat, mert az asus drágább és az emberek nagy része inkább az árra megy rá, akkor ha kétszer annyi hibás termékről olvasol a fórumban, arányaiban még mindig ugyanannyi rossz van köztük. A másik, hogy aki megveszi a kártyát, használja és nincs vele semmi problémája meglehetősen ritkán ír be a fórumba, hogy de szuperül megy a kártya.
Nincs azzal baj, hogyha neked vagy épp másnak az asus ennyire bejön (nekem is volt már asus videokártyám nem is egy), de addig a hibás cuccoknál százalékokról beszélni, míg nem áll rendelkezésedre adat elég nagy felelőtlenség lenne, mivel a márkahűség vagy szimpátia az nyugodtan lehet szubjektív, de a selejt százalékos megoszlásának objektív alapokon kellene nyugodnia. Ha netán mégis van gyártók származó visszaküldési százalékokról árulkodó kisokosod, akkor természetesen megkövetlek és megkérlek, hogy oszd meg velünk is.

Volt hibás asus alaplapom még am2-nél, ennek ellenére am3-ból is volt asusom, 1155-ből is és ha most esetleg sikerül egy jobban felszerelt lapot vennem, lehet az is asus lesz.
Volt egy hibás His Iceq 6870-em is a kettő közül, mégis ha sikerül, akkor majd His 7870-et fogok venni, ha találok megfelelő feltételekkel. Mivel új vagy alig használt cuccokról beszélünk, így garancia van mindegyikre bőven, tehát nincs kockázat.
Tavasszal két Black Screenes 7850-et kaptam egymás után, de annak ellenére hogy az a hiba tömeges fordult elő mégsem írtam le teljesen a Sapphire-t, persze az ugyanolyan 7850-es kártyájukat lehet kihagynám, de ha kihagyhatatlan áron lenne egy, akkor még ez sem biztos.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.