Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcCar
tag
Sziasztok!
Biztos pont rosszkor kezdtem el nézni upgrade lehetőség után, hogy lecseréljem a 1060 6g kártyámat egy RTX 2060-ra, kinéztem egy olcsóbb kártyát, mire megrendeltem volna már nem volt raktáron, és 2-3 nap alatt 20-30.000ft-al felment az ára mindenhol.
Elég érdekesen és gyorsan alakulnak az árak, nem hinném ,hogy a forint árfolyama befolyásolná ilyen mértékben, ennyit nem gyengült a Forint.
Gondolom a karácsonynak van köze hozzá, pedig azt hittem mindenki már konzolon játszik, megint divatba jött a PC?, mert úgy tudom már "bányászni" sem éri meg pc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest