Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trohak91

csendes tag

válasz Gubek-Einste #104207 üzenetére

Az nagyszerű akkor kB sehogy sem tudom megnézni h jó lenne e mivel nem tudok tesztelni.

A digis wifis modem kB ellatja a kisebb szobát és a konyhában lévő tvt a gond a nagy szobában van. A lakás úgy néz ki h a bejárati ajtotol az előszoba kicsi kB 3 metertol nem több sztem. Utána jön a konyha ami kB 15-20 m2 és ajtó az nincs csak egy ajtokeret a konyha és az előszoba között. A nagyszoba sztem olyan 5-8 méterre van a bejárattól. Azon van ajtó és nyilván a fal ami betonfal. Csak itt a 4.en lenne nálunk használva az internet.
    Általában 2 telefonról használjuk egyszerre és egy okos tv. Ritka h két tv menne és még a telefon is.

Nincs egyéb igényem a lényeg h működjön jól.
    Amúgy a benti routert mivel ugye a kábel sérült radugtam a bejáratnál lévő modembe de onnan rossz a jel nagyon. Főleg a tvn.
    Penzt nem tudom mennyit szannek rá, attól is függ h jó lehet e vagy ilyesmi.

Köszi

• Trohak91

csendes tag

Sziasztok!

Ha veszek egy drága, jó minőségű wifis routert, akkor az egész házban jó lesz az internet?

Panelben lakunk a 4.emeleten. Digis internet van, és a bejáratnál van egy wifis modem. Mivel a WiFi gyenge vele így kábellel volt a szobába bevezetve az internet és arra raktunk rá egy átlagos routert.
    Most felujitottunk és a kábel elég rossz helyen ment sérült is nem cserélhető. Újat kellene kihuzni viszont az macerás.
    Ha a Digis wifis modemre rá lenne egy jó fajta wifis routert dugva a bejáratnál akkor az el tudna látni az egész lakást?
    54 nm a lakás és a hátsó szobában a Digis modemnek gyenge nagyon a jele.

Ha ez így jó lenne ajanlanatok olyan routert ami jó lenne?

Vagy inkább mégis maradjak a kabelnel meg ha macerás is? Pénzben se hiszem h sokkal olcsóbb lenne a a kábelezés.

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák