Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ilyen:
8M/768Kbps
Garantált: 768Kbps/64Kbps nethez milyen, - lehetőleg TP-Link-es routert - ajánlotok?
Lehetőleg ezeket 802.11b/g/n a támogatott szabványokat, és minnél nagyobb hatótávolságot tudja!
Köszönöm! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
A mai nap láttam egy nagyobb antennát TP-Link TL-WR741ND routerhez ami meglepett hisz nem is tudtam, hogy nagyobb antennát is lehet ehhez kapni.
E fajta bővíthetőség érdekelne és van valahol itt a prohardveren ilyen bővíthetőségről leírás, antennák, infó stb?
Felkeltette az érdeklődésem, mivel falun lakom, a géptől van mikor több méterre is távolodom wifi-s telómmal, van mikor több fal is akadály, így fontos lenne majdani bővítése routeremnek
A boltban mondták, hogy akár a duplájára is növelhetem a jel hatótávolságát
Szóval ha valaki tud ilyen vagy hasonló leírásról itt vagy máshol azt szivesen várom!
Előre is köszönöm! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
TP-Link TL-WR741ND routerhez milyen nagyobb antennát ajánlanátok amivel jelentősen meg lehetne növelni a jel hatótávolságát és ne kerülne túl sokba?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Jelenleg TP-Link TL-WR 841ND routerem van.
Érdeklődnék, hogy 1 gigabites nethez már milyen router javasolt?
Kíváncsi lennék rá mivel romániában ilyen net van
és itthon is jöhet a gigabites otthoni internet
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
válasz Gubek-Einste #34120 üzenetére
Akkor amiket felsoroltál, biztos jók?
amim meg most van 841ND meg nem? -
bluobluo75
őstag
válasz proradeon #34130 üzenetére
Köszi az infót, Gubek-Einste felhasználónak is!
Nállam csak egyenlőre kérdés volt, melyik router képes ekkora sebesség fogadására, sajnos vidéken lakom, ide sose költözne le a DIGI, pedig város mellett lakunk alig 8 kilóméterre
De betyár jó volna gigabites net, de még a felének is örülnék, az áráról nem is beszélve!
nállunk már 10 megás net is 6000Ft -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna de lenne egy olyan kérdésem, hogy egy Logitech c920 webkamerát össze lehet valahogy hozni wifi-sen?
Ha lehet milyen eszköz kéne hozzá?
Tudom, hogy vannak wifis webkamerák de kifejezetten erre a típusra érdekel, esetleg a 930-ra
TP-Link TL-WR 841ND routerem van
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocsánat, ha rossz helyre írtam volna, de vélemény kellene, illetve az, hogy mire jó egy e fajta UTP kábel:
R&M Freenet U/UTP CAT 6 450MHz 4Px0.56mm LSZH, NVP=69% ISO/IEC 11801 EIA/TIA 568B 3P CERTFIED, C 4109061 20110908 1000770 00892m
Vagy ha van külön topikja ilyen kérdéseknek, légyszi linkeljetek már!
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocsánat ha rossz helyre írtam volna!
Egy jó ideje kinlódok az online videólejátszással, akadozik, tegnap itt járt a volt kolegám, haverom, és hozta laptopját, kíváncsiságból megnéztem már rajta a youtube lejátszást, és azon is akadozik!
A gépet azóta már még aznap elvitte, de tovább mentem a kutakodással úgy, hogy megnéztem okostelón, azon is akadozott!Az egyik topikban azt mondták, hogy nézzem meg a routeren belül, annak a tűzfalát, be van-e kapcsolva, de mivel ehhez én nem értek, lezártam a témát azzal, hogy kihúztam a routert, és azt megkerülve direktbe dugtam a gépbe az UTP kábelt, és úgy néztem meg a youtubet, és úgy is akadozott!
Most ott tartok, hogy valószinü hétfőn felhívom a szolgáltatót, jöjjön ki, nézze meg mi van a kapcsolattal mert valami nagyon nem okés!
Egy NanoStation loco M5 vevőeszköz van a kéményre felszerelve, mivel rádiós netem van, szerintem azzal lehet a gond!
[link]Olyan kérdésem lenne, hogy online videólejátszásba szolgáltató, vagy annak kihelyezett eszköze okozhat ilyen problémát?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
válasz Gubek-Einste #38108 üzenetére
Rendben de minnél elöbb kell a válasz, mert holnap már a szolgáltató vog magyarázkodni mert a hiba már idegesít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest