Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
krealon
üzenetére
Köszönöm!

Megnéztem a videót, 1-2 dolog ezek közül eddig is magától értetődő volt, viszont a 3-mas "szabályt" megszegtem: itt csücsül a a router a monitor és a hangfalak mellett-között az asztalon. Megpróbálok neki távolabb helyet keresni + újra játszadozni kicsit az antennákkal.
-
Pala
veterán
válasz
krealon
üzenetére
Szia, köszönöm a választ, bár nekem ebből kb. az jön le, hogy az antennáknak semmi értelme.
De akkor viszont minek vannak?
Valóban, felszerelt antennákkal lényegesen erősebb a jel, főleg a lakás távoli pontjain, viszont abszolút használhatatlan a wifi, gyakorlatilag nem is lehet rá csatlakozni, vagy ha mégis sikerül, akkor szinte rögtön ledob. Antenna nélkül szuper a stabilitás és a sebesség is a routertől kb. 2 méterig, onnan rohamosan lassul, viszont a kapcsolat továbbra is stabil! Mit lehet tenni ebben a helyzetben? 
-
Pala
veterán
Sziasztok!
Az normális, hogy a TP-Link 1043ND v4 routeremnél sokkal stabilabb a Wifi antennák nélkül? Ha akár csak egyetlen antennát is felszerelek, jelentősen romlik a helyzet, 3 antennával már teljesen használhatatlan, csatlakozni sem bírnak a kliensek, miközben a jelerősséget mind maximumnak érzékeli. Antenna nélkül teljesen stabil, viszont a hatótávolság nem túl nagy. 2db ilyen router is van itthon, a másik egy v1-es, de ugyanígy viselkedik az is a lakás másik pontján. A routerek elhelyezése a lakáson belül nem befolyásol semmit ezen az anomálián. Erre mi lehet a magyarázat? Mert azt még el tudom fogadni, hogy az antennák felhelyezése nem javít a helyzeten, de hogy konkrétan ront rajta, egészen a használhatatlan szintig, nekem kicsit magas.

-
Pala
veterán
válasz
allein
üzenetére
Köszi a választ, éppen ezzel szemezek a fórumtárs és a te javaslatodra is most már. Igaz, kicsit fájdalmas ennyit kiadni "csak" egy routerért, de azzal a tudattal, hogy sok-sok hosszú évig jól kiszolgálhat, már nem olyan vészes. 2010 óta nyüstölök egy TP-Link WR1043ND-t és ennek a Wifije élvezhetetlen.
-
Pala
veterán
Sziasztok!
Jelenleg van egy TP-Link TL-WR1043ND v1.8-as routerem és ezt szeretném lecserélni a (sajnos) borzalmasan megbízhatatlan Wifije miatt valami olyanra, ami tudásban kb. ugyanezt nyújtja, viszont normálisan lehet használni egy 4 szobás panelban (akár 2 falon át) vezetéknélküli eszközökkel is. A keret 25k lenne, esetleg picit fölé tudok menni, ha van valami bomba vétel. Digi 200-as netem van, 1 asztali gép menne róla kábellel, wifivel pedig 1 laptop és 3 telefon.
Előre is köszönök bármilyen segítséget, javaslatot!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De akkor viszont minek vannak? 
Gubek-Einste
Dr.NX