Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
köszi
megnézem őket
-
lcee79
addikt
Hi!
Mostanában akadozik a netem, de lassan kénytelen leszek azt gondolni, hogy csak a router okozza, mert miután újraindítom, rendszerint megjavul.
Van egy 5 éves tp-link WR1043ND V1-em (2014-es firmware-t látok hozzá csak)
Van valami jó ár-érték arányú router amivel ezt kiválthatnám?
50mbit/5mbit-es netem van
Semmit nem kell tudnia különösebben, ettől ne legyen rosszabb, de megbízhatóbb igen
Ja és persze minél olcsóbb legyen, nem akarok 50.000-eket költeni, inkább 10-ennel kezdődjönKöszi!
-
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
Hi
Routerem adatai
7-es verzió, de nem tudom a kép alapján meg tudod mondani hogy ez melyikSzóval akkor, a tplink 1043as jó vétel, mert akkor cserélek, hogy gyorsuljon a rendszerem
magas bitrátájú HD filmeknek amúgy sem árt a gyorsulás...
Thanx
-
lcee79
addikt
Köszi a választ
tehát ahogy néztem a felső kategóriát a tp link az amit a mai nap folyamán nézegettem is, úgyhogy lehet hogy az lesz az a 12900 ft-os ár (annyiért láttam legolcsóbban) elég barátságos szerintem.
de ezen még megakadt a szemem
EnGenius ESR9850: Ralink RTL3052 @384MHz, 32MB RAM, 4MB flash, brutális tempó, ~600Mbit, 20ezer forint alatti áron
hogy őszinte legyek nem is hallottam még erről, pedig azért informatikával foglalkozom nap mint nap...igaz ne pont routereket veszek, de azért mégiscsakakkorisna...
Firmware Version: v7.00.8
ez van most a routeremen
gondolom erre kérdeztéligazából nem akarom nagyon ha nem muszáj downgradelni, de mintha a régi firmware-el kevésbé vagy egyáltalán nem csinálta volna ezt a szakadást. ma esete konkrétan 25-30x szakadt meg 2 óra alatt...(töltés megy meg közben chat meg böngésző ablakok...csak a szokásos
) -
lcee79
addikt
Hi!
Nem olvastam még nagyon bele a fórumba, most jöttem egyből írok:

Van egy linksys WRT54G-s ruterem, nagyon nem vagyok vele megelégedve, folyton elvesztia a kapcsolatot, kihuzom visszadugom ujraindul és megint jó.Amúgy is akartam Gigabites LAN 300mbit/sec es n-es (tudom ez csak elméleti sebesség sajnos) routert.
20.000-nél nem akarok többet költeni ré, és most hogy liknksysből kiábrándultam (cisco ide v oda) már ilyet nem akarok, és ronda kék is
kábelen rákötve PC, TV, POPCORN HOUR A-110
Net megosztás wifin egy laptop, meg egy mobil telefon...
tehát 3 eszköz megy rá kábelen 2 -3 wifina fő szempont hogy ne veszítgesse el a jelet, szerintem ez a legrosszabb amit egy router tehet....
A gyors kérdés melyik router az ami legtöbb ember szerint érdemes venni és megéri az árát?
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX