Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
Gubek-Einste #95242 üzenetére
Oks, köszi a segítséget.
-
sfefe
addikt
válasz
Gubek-Einste #95238 üzenetére
Köszi szépen.
Melyiknek van értelme hagyjam a régit elsődlegesnek és vegyek ahhoz egy olyat amit ajánlottál, vagy elsődlegesnek vegyek egy komolyabbat/újabbat ( pl amit írtál) és a meglévőt tegyem a másik szobába?
(Ahol most gyengébb a wifi az a nagyszoba itt tartózkodunk többet.
50k-ig gondoltam de ha van jobb szánok rá többet is. AX 56U 45k körül van MM-ben. Wifin 2 teló és a tv van, kábelen 2 számítógép, ps5, házimozi,) -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egyik szobában (panel)van egy Asus Rt ac66u B1, és egy odébb lévő szobában szeretnék jobb wifit.
Kábelen van net a másik szobában ott egy switchből megy a net 2 gépre, ps5re, házimoziba, tvbe.
Ha a switch után teszek egy másik routert az jó lehet?
Ha igen milyen router legyen?
Köszi
Sfefe -
sfefe
addikt
válasz
Gubek-Einste #72287 üzenetére
Ok koszi akkor berakom oda is. Mar beraktam a router gondokba is hatha....
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Megvettem amit ajanlottatok itt tobbeknek az Asus rt-ac66u b1 routert, beuzemeltem csak egy kerdesem lenne meg a wps gomb hol allithato be, hogy azzal kapcsoljam be meg ki a wifit?
A kezikonyve ( meg macs regebbi irasa) szerint az adminisztracio/ rendszernel kellene lennie olyan resznek, hogy "wps gomb viselkedese" de ilyet nem latok ott....Volt most fimrware frissites is es lehet elkerult onnan? (nem latom sehol)
Koszonom
udv: sfefe -
sfefe
addikt
válasz
Gubek-Einste #70313 üzenetére
Panellakás, most 100as digi van de ez lesz gigás, csak telefon/okon van használva. Beszerzésre olyan 40-ig gondoltam es mivel ezt az asust sokszor ajánlottátok ezért gondoltam ez jó lesz nekem is. A gomb átállitható akkor ez is oks lehet.😃
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Szenten vennek routert es nezegettem is amit sokszor ajanlottatok mar az ASUS RT-AC66U B1-et.
De most nezem a lapjat es ezen nincsen fizikai gomb, hogy a wifit le tudjam kapcsolni?
Ha nincs akkor tudtok olyat ajanlani ami szinten hasonlo tudasu mint ez az Asus es van rajta?Koszonom
sfefe -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olvasgatas utan vennek egy Asus routert.
Arukeresoben az alza es az ipon kozott mi a kulonbseg? ( bm3100 vs bm3000 )koszonom
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most egy par eves tplink 841nd routem van es mostanaban olyan gond van vele, hogy mikor hazaerunk bekapcsoljuk a gepet es nincs net. Ha kikapcsolom a routert es utana vissza es nyomok egy hibaelharitast es van net.
Javitas utan ezt irja ki: Helyi kapcsolat nem rendelkezik ervenyes IP konfiguracioval.
Mellete meg ott van, hogy : kijavitva.Most a routeremel van gond vagy vmi beallitas nem ok?
(digi net van)Koszonom
sfefe
addikt
válasz
Intruder2k5 #34302 üzenetére
Koszi megegyszer.
ahol most vagyok ez van meg a 1043as.de az meg itt 20k, annyiért most nem veszek.😉
meg itt asus sincs csak az E vegzodesu de arra azt írtatok nemjo.
20/10-es digihez lenne amugy, es csak a telo miatt kell wifi. -
sfefe
addikt
válasz
Intruder2k5 #34297 üzenetére
Koszi.
telorol vagyok es nem nyitja meg amit linkeltél oldalt.
de ezek szerint akkor van. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors kerdes😉 a tp-link 841nd -s routeren van rendes wifi kikapcsolo gomb?
Tehat ne keljen mindig a menüben\ szoftvereben kapcsolgatni....
koszi
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Lecserelnem a mostani kabeles routerem mert a telefonal szeretnek wifit is hasznalni.
2 asztali gep lenne hozza kotve meg hat ugye a telot hasznalnam wifin. ( lumia 520 )
Nezegettem amiket ajanlottatok mar itt, wr741nd, 841nd, 842nd ezek kozul melyiket erdemes megvennem?
Meg annyi, hogy torrent az szokott neha menni.
Elore is koszi
udv: sfefe
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Akkor torrentezeshez milyen routert ajanlotok? Mert akkor az smc7004-esem csere erett.
Vezetekes legyen.Koszike.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kis probema elott allok.
Van egy SMC7004VBR routerem es nem tudom, hogy csereljem e vagy sem.
A kovetkeo gondok miatt gondolkodom a cseren: Ket gep van rakotve az egyikkel eleg sokat toltok torrentrol es a kapcsolat eleg sokszor meg szakad es csak az aram kabel kihuzas/visszadugas segit rajta. Van amikor csak sokadszorra.
A router lehet hibas vagy eleve masik router lenne jo ilyen alkalmazasra?
Ha esetleg le kellene cserelnem akkor melyik lenne a jo valasztas? ( ja, es vezetekes router johetne csak szoba.)
Elore is koszonom.
Udv: Sfefe
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most valtok adsl-rol digi netre. Az eddigi netem 4megas volt a digi 20megas lesz.
Most egy smc 7004 vbr routerem van. A kerdesem az lenne, hogy ez birja e a 20 megas netet?Elore is koszom.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Battlefield 7
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest