- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beri
addikt
az menyire jelent problémát a routereknek h a külső vinyóra töltsenek le
Attól függ, milyen gyorsan. 1-1.5-2MB/s a plafon nagyjából. Megint csak azt tudom mondani, hogy erre a feladatra sem router való.ahogy olvastam a tp-linkel nagyon sok tapasztalat van de akad akinek 2 hónapnál nem bírt többet, és olyanok is akiknek sikerült kinyírniuk szegényt véglegesen
User error mindegyik egytől egyig. Ha valaki elcseszi a flasht, azzal nem tud mit kezdeni a router.Ez a 4000 szimpatikusnak tűnik, csak mintha azt olvastam vna h a belső antennás routereknek nem akkora a hatótávolságuk mint a külső antennásoknak.
Vannak jól megtervezett belső antennás modellek, amik semmivel sem nyújtanak kevesebbet külső antennás társaiktól, viszont nem tudsz rájuk nagyobb botokat tekerni, ha kevésnek bizonyulna a kraft.iknight:
120 megás netet kellene elosztani wifi-n
Ambíciózus próbálkozás, zajmentes vákuumban simán megoldható. Máshol eléggé gyanús, hogy nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest