Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Boost3er #78861 üzenetére
Üdv!
Ez inkább az Asus router-ek topikba tartozik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Boost3er #78815 üzenetére
Az említett asus ac65p-m van én eddig egyszer se indítottam újra(kizárólag beállítás esetén volt, ha az megkövetelte), kizárólag automata levágódás vagy áram kimaradás miatt volt kikapcsolva. Eddig stabilan ment/megy digi1000-res net és masszív torrentezés(nason) mellett.
-
válasz
Boost3er #43127 üzenetére
Kezdetnek meg kellene tudni mi az oka a mostani gyengélkedésének, nézz be IDE.
20k-s határral ha nem kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2; ha kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U, TP-Link 3600/4300.
Efölött Asus Asus AC55U/AC56U/AC68U/AC87U, TP-Link Archer C5/C7. -
válasz
Boost3er #27537 üzenetére
Gbit -es router 10000HUF-ba nem fér bele egyik sem, maximum használtan! A legolcsóbbak a TP-LINK WR1042ND, WR1043ND, WDR3600! Én személy szerint nem szeretem a TP-LINK-et, így nem is nagyon supportálom azt, de akik ajánlják itt, jórészt már Ők is inkább csak a WDR3600-ra hagyatkoznak, mert előbbi kettő már elég régi, és lassan kifutó típus lesz! Ezeken kívül ASUS RT-N15U, RT-N16, és a Netgear WNR3500L v2, esetleg ASUS RT-N56U ami még az olcsóbb kategóriába tartozó Gbit-es eszköz!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest