- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
gboszi #64717 üzenetére
Az Asus AC53 ahogyan az összes AC750-es eszköz nem ajánlott a gyenge 5 GHz-s wifi képesség (433 Mbps) miatt, valamint az ilyen eszközök között gyakori a 100-as portok is és hardveresen sem olyanok mint a "nagyobb" testvéreik, valamint CFW ellátottságuk sem gyakori.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Ajánlott típusok 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043N (panelos/társasházi környezetben a 2,4 GHz-s sáv telítettsége okán nem annyira ideális)
Külföldi rendeléssel: Xiaomi Mi Router 3G (kínai menüvel) -
válasz
gboszi #28603 üzenetére
A DD-WRT firmware kompatibilis azt jelenti, hogy készül(t) rá DD-WRT firmware! Ettől viszont sajnos még nem biztos, hogy tudsz is belőle WiFi repeatert csinálni! Nekem is volt olyan Linksys WRT54G-m, amit szerettem volna beállítani repeater módba Tomato-val, de az nem engedett virtuális interfészt felvenni! Aztán végül megpróbáltam DD-WRT-vel - amit egyébként utálok - az simán felvette az interfészt, csak amint engedélyeztem, azonnal el is tűnt, és onnan már a lehetősége is, hogy ismét beállítsam! Vagyis röviden, az abban lévő WiFi Chip alkalmatlan volt virtuális interfész használatára - ami szükséges a repeater módhoz -, ezt a Tomato tudta is, a DD-WRT pedig csak akkor jött rá, amikor használtam is volna az adott funkciót! Mi ebből a tanúság? Nem minden DD-WRT kompatibilis router alkalmas WiFi repeaternek!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged