Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
miska17
üzenetére
Előbb vagy utóbb biztos a Smartokba is be fog kerülni az AC-s szabvány, a telefonokban és a Laptopokban már meg lehet találni.
Az hogy melyik router lenne neked jobb ezt neked kell eldönteni, de én belső antennás routert nem vennék, én a külső antennát preferálom több szempontból is jobbak.Nekem az RT-AC68U-s routerem van és a sebessége és a hálózati tudásával meg vagyok elégedve, a jelerőssége is szerintem nagyon jó, igaz nem is volt egy olcsó darab, de a tudása kárpótol ezért.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17
üzenetére
Akkor inkább válassz valamilyen antennás típust! Nézz szét a fórumokon, hogy melyik ajánlott. Még az is lehet, hogy nem USB-s lesz a megfelelő neked. Az a "baj", hogy - lévén wifi-ről van szó - nem tudhatod előre a biztos befutót. Csak otthon fog kiderülni a gyakorlatban, hogy hogy működik a kiválaszott adapter.
szerk:
Az asztali gépet egyébként is nehézkes a megfelelő irányba forgatni. Próbálkozz PCI-Express foglalatba tehető dupla antennás típusokkal! -
Multibit
nagyúr
válasz
miska17
üzenetére
Saját példámból tudom, hogy mindig kivitelezhető a kábelezés. Lehet, hogy macerás, furással-faragással jár, kosszal jár, drága, de kivitelezhető. El kell döntsd, hogy stabil, gyors átvitelre van szükséged, vagy egy gagyi adapterrel megvalósított rádiós kapcsolatra! A "használható" adapterek nem képezik részét az efféle combo pack-keknek.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17
üzenetére
Az inkább a forgalmazó (bolt, webshop akciója lehetett szerintem). Manapság nem szokás
De miért is kéne? A forgalomban lévő kliensekben már szinte mindben van wifi-modul (laptop, telefon, tablet).szerk:
Az az AC52U még az adatpterrel együtt is rossz vásár. Nézd meg az összefoglalóban ajánlott típusokat! Az igazán jó termékek nem szorulnak efféle árukapcsolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De miért is kéne? A forgalomban lévő kliensekben már szinte mindben van wifi-modul (laptop, telefon, tablet).
Gubek-Einste
Dr.NX