- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
memorix
senior tag
válasz
emitter #105317 üzenetére
Ez meg jobb vétel: (teszt a linken)
ASUS RT-AX57 Go 22,5eft-30eft az Alzanál ax3000-s és usb3.0 van rajta + falra szerelhető.
-
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
emitter #42710 üzenetére
A témaösszefoglalóban találsz a pénztárcádnak megfelelő típust.
Torrentre nem használnám, emiatt talán elég egy egyszerűbb modell is.
Úgy érted, hogy egyáltalán nem torrentezel? A NAS-on sem fut torrent kliens? Egyébként mindegy is, mert a legolcsóbb ajánlott gigabites router is elég erős. -
-
renatto
őstag
Köszi. Az a baj hogy ebbe legalább 1 de lehet több vasbetonfal is van... úgy látom csak halyszini próbánál fog kiderülni.
Ezt viszont nem értem:
''usb stick is jó lehet wlannak, mert tudod hosszabbítókábelen optimális vételű helyre tenni, ellenben a sima pci-karival, amihez legfeljebb egy drága külső antennát illeszthetsz''
Lap topba lenne, azért gondoltam,de ha mégis át akarnám rakni ez jó asztaliba is, de a kártyát nehéz lenne a laptopban működésre bírni...
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
hi gondolkodom egy wrt54g-n mer meggyoztel hogy fasza
nah nekem chellom van ami ugye MAC-cim alapjan azonosit be.kerdesem volna hogy a routert be tudom ugy allitani vagy tudok en valamit azzal kezdeni hogy szetosszam a netet otthon?(wireless meg utp).fogalmam sincs hogy hivjak most igy hirtelen de remelem erted mire gondolok
ha nem akkor majd kifejtem megeccer
legalabbis megprobalom
elore is thx
-
-
Karex
senior tag
Hali! En is ilyet keszulok venni egy heten belul, tenyleg nagyon jonak mondjak tobb helyen is.
Amugy itt erdemes szetnezni: Bővebben: link -
emitter
őstag
bocs, DI-624+
Bővebben: link
az aqua-nál nagyon olcsó 15 br-ért, minden máshol vagy nem lehet kapni, vagy dupla ennyiért.
És lehet bővíteni a hatótávot másfajta antennával.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest