Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
válasz
Galahed
üzenetére
Homályos internetes források szerint az Asus AC57U v2 és v3 között csak a duplájára (32 MB-ra) növelt flash-memória a különbség, mármint hardveresen. Szoftveresen a sokat megénekelt AiMesh van pluszban -- naívan azt gondolom, hogy a több programmemória ennek az alátámasztására kellett.
-
dkess
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
Egyetértve az előttem szóló Alex91 -el - én a AX58U -t emelném ki. Mint fő router megfelelő választás - a keretbe belefér. Ugyanakkor, ha kellene hosszabbítani a hatótávját, akkor AiMesh alapokon ezt meg lehetne tenni - javasolt módon kábeles backhaul -al.
Elhelyezkedés függően akár az 5 GHz simán kiérhet addig a kertbe amíg kell (ugye itt nincs zavarás). A 2.4 GHz meg gyakorlatilag biztosan - még a néhány zavaró 2.4 GHz ellenére is.
A médialejátszót először kábelre írtad. Aztán néhány mondattal később WiFi -re ...
Persze amennyiben megoldható a két TV -vel egyetemben mehetnének kábelre, ha megoldható ... -
dkess
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
Hát amennyiben "sok kliens van amiket stabilan ki kellene szolgálni" meg házon kívül-belül (amiről semmit nem tudunk, sem a router tervezett elhelyezéséről, sem azt mely helyiségek között van és milyen kábelezés, falak száma milyensége - akár egy skicc is jöhet, zavaró wifi -k, kliensek száma, milyensége, elhelyezkedése - mégis mint jelent a kívül is? - 1000 holdas pagony vagy egy 1000 hektáros hacienda?) - akkor mondjuk 2 AC router -es AiMesh rendszert gondolnék oda így teljesen látatlanban persze kábeles backhaul -al ...
Ezt egyik router sem tudja amit említettél ...
-
F e Z o
veterán
válasz
Galahed
üzenetére
Az árukeresős tippet köszönöm. Az aqua-ban vásároltam már, illetve rendeltem is onnan, még nem volt gond.
(#47463) Gubek-Einste : A topicban rákerestem erre a tpusra, s írtam is neki, hogy meg van-e elégedve vele...Egyébként az elég vicces, hogy nem találok tesztet, felhasználói véleményt a D-LINK DIR-840-ről se hazai, se külföldi fórumon.
-
válasz
Galahed
üzenetére
Kliens/kliens-híd többnyire csak CFW alatt érhető el de ASUS-ban gyári firmware-ben is van ilyen funkció.
Mondjuk 2 db Asus AC56U még beleférhet a keretbe.
TP-Link-re CFW kell, abból Archer C5/C7.#46359 drlovi
Mind a két eszköz azonos kategóriába esik így olyan sok különbség nincsen közöttük, a külső antenna miatt a TP-Link előnyösebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gubek-Einste
Dr.NX