Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az Asus SZERINTEM azonos pénzért, a felhasználói kategóriában jobb és komplexebb szolgáltatást nyújt, mint a TP-Link.
Kezelek több TP-Link routert is, de a váltáskor mindenkinek az Asust ajánlom.
Mesh esetében meg különösen nagy az Asus előnye az egységes AImeshsel, aminek konfigurálás szempontjából mindegy, hogy kábeles vagy wifi-e a kapcsolat.
A TP-Linknél ez nincs meg, ráadásul versengő, egymással nem keverhető megoldásai vannak. Az Omada nagy királyság (nekem is van, de nem használom ki), de az már egyrészt egy magasabb szint, másrészt otthonra SZERINTEM nem nyújt többet, mint az AImesh.
A TP-Linknek viszont nagyon jó kültéri sorozatai vannak, ami az Asusnál teljesen hiányzik.

Az Asusok (különösen Merlin fw-rel) viszont sokkal jobban és plasztikusabban konfigurálhatók, és többet is tudnak. Nálam pl. a VPN baromi fontos, és most a Wireguard megjelenése az Asusnál baromi nagy királyság. De az EntWare jelenléte sem semmi, bár az már megint nem az r=1 felhasználó szintje, de ettől függetlenül az Asus szerintem nekik is többet nyújt.
A szegmens alján talán pariban van a két márka, de középen már többet nyújt az Asus, több is benne a potenciál. A mesh pedig már nem számít extra igénynek.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX