Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tylerddd

veterán

válasz MaCS_70 #96091 üzenetére

Köszi!
    Nekem a router annyira kell, hogy csinálok egy 2,4-es és egy 5-ös hálózatot, nevet adok neki, jelszavazom, esetleg MAC-szűrést csinálok és ennyi. Nem igazán babrálok, állítgatok semmit, ha alapjáraton kiszolgál. A 66U-ba azért fektettem be, mert nagyon stabilnak írtátok itt és mindenhol, ez tökéletesen lefedte a két frekvencián a 100nm-es tégla kertes házat. (A korábbi tizenezres TP-Linkeket rendszeresen újra kellett indítani, vergődtek sokszor, meguntam.) Ja, és hosszabb ideig kihúzott a csávából, amíg nem volt rendes vezetékes netem, mert a 4G sticket tudta osztani.
    Amikor bejött az optikai net, kaptam egy Sagemcom ONT-ot, ami ugye router is, AX-es is, teljesen korrekt módon működött. Így az Asus-t elcsomagoltam. Most meghalt a Sagemcom és kaptam egy másik készüléket ugyanettől a gyártótól, de ez már csak AC-s és sajnos közel sem biztosít olyan jó lefedettséget, mint az Asus vagy az előző Sagemcom. Ezért kellene most router, amiben agyalok:
    - 1db AX58U, amit írtál
    - 2db RT-AX1800U, ami AiMesh-ben menne
    - egy 2db-os ZenWifi AX Mini XD4 pakk (ez mondjuk már árban húzós, de még akár bevállalnám)

Esetleg ezek tudatában javaslat, ötlet, segítség, hogy mit lenne érdemes? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés