Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Csak a webes felületet tudom használni, iOS készüléket használok.
Az oldal alapján ezt látom:
Cell6
Cell Identifier 1163014
System Subtype LTE
PCI 42 (14/0)
Bandwidth 10 MHz
EARFCN 6350
Maximum Signal (RSRP) -61 dBm
DirectionNW (295°)
Max / Avg DL Speed 29 Mbps / 23 Mbps
First Seen 2019. febr. 26., K
Last Seen 2021. ápr. 10., Szo
Bandwidth*10 MHz
Uplink Frequency 852 MHz
Downlink Frequency 811 MHz
Frequency Band EU Digital Dividend (B20 FDD)Cell7
Cell Identifie r1163015
System Subtype LTE
PCI43 (14/1)
Bandwidth20 MHz
EARFCN 6350
Maximum Signal (RSRP) -69 dBm
DirectionSE (136°)
Max / Avg DL Speed 37 Mbps / 37 Mbps
Max / Avg UL Speed 6 Mbps / 6 Mbps
First Seen 2019. aug. 11., V
Last Seen 2020. szept. 27., V
Bandwidth*10 MHz
Uplink Frequency852 MHz
Downlink Frequency811 MHz
Frequency Band EU Digital Dividend (B20 FDD)Cell8
Cell Identifier 1163016
System Subtype LTE-APCI44 (14/2)
Bandwidth 20 MHz
EARFCN 6350
Maximum Signal (RSRP)-63 dBm
DirectionNE (34°)
Max / Avg DL Speed 6 Mbps / 6 Mbps
First Seen 2019. febr. 28., Cs
Last Seen 2021. febr. 26., P
Bandwidth *10 MHz
Uplink Frequency 852 MHz
Downlink Frequency 811 MHz
Frequency Band EU Digital Dividend (B20 FDD)Remélek ezek a számok mondanak valamit.
Ez gondolom jónak minősül ha Herenden az egyik jobb oldalon található utcáról van szó?
A lakásban ahonnan költöztünk a routerre vezetékesen volt rákötve a Playstation és a Synology NAS. TV esetén is gondolom indokolt ha a beépített Netflix klienst használom. Ezen kívül a többi eszköz WiFi lenne (iPhoneok, iPadok, stb.). Ill tervezem egy egyszerűbb okos otthon kiépítését is pár alap kiegészítővel (izzók, konnektorok, szenzorok), így azok számára is WiFi kell majd. Elgondolkodtam még robot fűnyíró használatán is, annak viszont nem tudom kell-e állandó WiFi kapcsolat, de azért jó lenne ha a kertben is lenne lefedettség. 800m2 (40 x 25m téglalap) a telek mérete, a ház az utcafronton van a 25mes oldal jobb sarkában. VoWiFi vagy VoIP nem szükséges.
AC/AX? Amennyire futólag utána olvastam, elég a jelenlegi AC mód. Győzzetek meg az ellenkezőjéről ha nem.
Gigabit LAN? Ezt gondolom a hálózat sebessége meghatározza, ugye? Ha alkalmas rá, miért ne?
Stick-es router? Ilyet nem szeretnék, mert ha jól értem ezt állandóan be kell dugni egy laptopba. Olyan routert szeretnék ami akkor is otthon marad ha nekem pl. a laptoppal együtt el kell mennem. Hamarosan kivezetik az állandó home office-t nálunk, így be kell járnom az irodába, a családnak viszont ekkor is kell majd a net napközben. Hagyományos, fix routert szeretnék. Viszont a jobb tulajdonságok amit fent említettél lehet érdemes lenne ezen a vonalon elindulni? Ebben az esetben elég, ha a stick-et egy hagyományos USB-s töltőre dugom és azzal a konnektorba (vagy egy USB hosszabbító kábellel)? Így akár "fixé" válhat ez is.
A SIM-es és külső routerek ha jól értettem a 23 / 37 / 6 letöltési sebesség miatt nem indokolt, ugye?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest