- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
Szia.
Az emelet kábelezése rombolás nélkül sajnos nem járható út.
Eszközökkel teleszórni a házat nem szeretném.
Kompromisszumkész vagyok, nem szükséges mindenhol atomgyors jel. De az UPC CB már a határon működik. Nem kezel egyszerre ennyi eszközt. Külső antenna híján pedig a térerő sem jó mindenhol.A két kinézett router tudásában mi a számottevő különbség? Ezek vannak mindig ajánlva 20k alatt. De összehasonlítást én nem találtam sehol.
TP-Link Archer C5v4
Asus AC57U -
törölt tag
Arnee01 Köszi. Ha még lenne kedven megnéznéd hwnat alatt is?
Nem is a mostani felállás miatt voltak/vannak kételyeim, azt röhögve kell bírnia, meg nem is a Node miatt. Annak a jövőben sem kell jelentős terhet vinnie. Viszont az első routernek jelenlegi állapotban két iptv, zene streamer, Node, plusz két noti 5Ghz-n ez sem sok, de felmerül egy esetleges igény egy pc + nas vonalra is, ezek, ha lesznek 0-24h és a nas néha keményen rángatva lenne, annyira, hogy jó lenne azt primerre tenni, mert eddig primernek a Nodet gondoltam, ám ez felállás bizonytalan. Szeretném is elkerülni, csak nem bántam volna, ha nyugodtan vinné ezt a lehetőséget is. Switch ide-oda.
Viszont az összeg annyira tetszik, hogy nem mennék már feljebb, marad minden az eredeti elképzelés szerint. Köszi a törődést kess -
Veron
addikt
melyik az újabb, kis Digi ONT? hogyan lehet beazonosítani?
Ebben az esetben előnyös lehet saját router (ebből a szempontból lehet kár volt megszabadulni a korábbi kettő valamelyikétől).
miért lettek volna jobbak a korábbi eszközök? egy saját routerem, a mesh router most is van. ebben ugyanaz a chip, mint az AC57U-ban, elvileg hasonló kapacitású.A gigabit -es vezetékes uplink elbírná, de ugye ahhoz "rendezkedni" kéne mivel a mostani node "szerencsétlen" módon eléggé pont középen van a lépcsőfeljáró rajzon lefelé eső oldalán..
ezt most nem fogtam, bocs. Miért kellene rendezkedni?Ilyenformán a rengeteg "ilyen-olyan" WiFi -t tudó okoseszköz nem a gyors kapcsolatot megháláló eszközök 5 GHz -es sávjára "rabolnának rá" ...
van band steering, igen. okoseszközből így is van már 15-20 darab. de miért rabolnának rá a csak 2.4 GHz-et ismerő eszközök az 5 GHz-es sávra, ha nem is ismerik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Autós topik
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged