Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
gahor72
üzenetére
Az AX92U-t kiváncsiság miatt vettem és annak tudatában, hogy jelenleg nincs rá CFW. Nagyon jó router, tényleg lefed nagyjából 200m sugarú kört, simán jó, de a CFW tudása hiányzik, legalábbis számomra. Az AC57U tartalék router, egy N18U-t váltott, viszont itt több CFW is elérhető és pl. Padavannal ugyanazt a lefedettséget tudja, de van egy másik érdekesség, a CFW többrétűsége miatt az oldalak feloldása, a gépek kapcsolata a külvilággal sokkal gyorsabb. Gyári rendszeren nehézkes vagy épp korlátozott, hogy egyedi DNS-t használjunk, általában a routeren szoktam megadni, hogy mely az egyedi DNS-ek legyenek aktívak és az összes eszközre érvényes legyen, mindez közvetlenül az eszközökről és nem routeren keresztül, mert ez gyári rendszer esetében sem túl bonyolult viszont így lassabb a feloldás. Tehát csakis CFW vs. gyári rendszer viszonylatában az előbbi sokkal gördülékenyebben teljesít. Pontosan azok miatt írtam le a tapasztalatomat, hogy akik 1 routert terveznek és ún. jövőállóságra hivatkozva inkább AX-est vennének, hogy bizony nem biztos, hogy a jövőben a kliens oldalon is így fognak cselekedni. Idén szinte az összes eszközömet lecseréltem, újra vagy 1-2 évesre, nagyon sok pénz ment el a fejlesztésekre és érdekes módon egyik eszközömben sincs volt AX-es Wifi, igaz AC-ból meg nagyon jó van bennük, pedig egyik sem a gagyi kategória, leginkább közép-felső kategóriás cuccokról van szó.
70nm-re az AC65P sokkal jobb megoldás egy AX92U-nál, én 100nm-en használom az AX92U és/vagy az AC57U-t, tökéletesen megfelelnek, AX92U jelen pillanatban 40%-os kihasználtsággal saját, kb. 40db-os eszközparkom mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX