Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dkess #85478 üzenetére

Köszi.

Ha ez kell, hogy rendes net legyen, legyen. Csak nem szeretném túl bonyolítani sem, a két routert sem értem, miért, hisz van egy szolgáltatói, ami befedi a ház háromnegyedét. Gondolom ezek jobbak, de, ha előttük szar van a (szolgáltatói), akkor nem mindegy? Vagy az csak bridge lenne, közvetlen mellé menne az egyik Asus (akkor ebből kell mennie két Ip tv-nek is) az szórná a wifit, majd ettől menne a cat7 a másik Asusba a ház végébe? Jól értem? Ha így jobb sebességben, de főleg stabilabb, mehet, de segítened(segítenetek) kell bekonfigolni, mert egyedül neki nem megyek. :)

• PATTA86

csendes tag

válasz dkess #85478 üzenetére

Köszi a segítséget! Annyi, hogy most a Szoba1-be jobb oldalt felül van a gép és a modem, de bal oldalt felül jön le a vezeték a falban... ahová raktad a piros pontot ott ágy van, de főlé lehet rakni akár polcra a routert. Viszont a konyhába ott az ajtó a piros pontnál, mellé az ablakba azért nem jó, mert ott konnektor nincs... szóval a "Konyha" felíratnál vagy a szekrény tetejére vagy az "IPTV" felíratnál a tvhez lehetne rakni, vagy esetleg be a spejzba, de ott meg már a falak száma növekedne.. Az ,,AX-es WIFI" az nem tudom mit takar? ÉS az mivel jobb és mennyivel lenne drágább? Amúgy a szobába miért kell router? Nem elég oda a gyári T-os modem? Amikor a szerelő kötötte be az optikát ő azt mondta, hogy a kinti konyhai vevőegységhez lehetne egy routert hozzá kötni, hogy erősebb legyen a wifi a konyhában is. Az úgy nem volna elég oda egyet tenni? Vagy a 4k-s tartalmak miatt írod, hogy kell a szobába is egy a tv-hez, nem? :) Amúgy a képen elírtam... a 40 az 50m2 :D

Új hozzászólás Aktív témák