Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyka87

csendes tag

válasz dkess #85111 üzenetére

hú köszi a választ

"Amennyiben jól sejtem, akkor tégla-vályog. Ez milyen formán vegyes? Alja tégla-felül vályog avagy mondjuk egy 50nm -hez lett hozzáépítve tégla? Melyik végébe fog bemenni a net (gondolom az utca felőli vályog ...)"
    50nm vegyes (vályog+tégla) volt, ehhez lett hozzáépítve még téglából egy házrész, ezen a házrészen lesz a net

"Ez a bruttó-nettó különbség micsoda?"
    bruttó m2 a falakkal együtt, nettó m2 a falak nélkül (tehát az élhető tér)

"Azt jól sejtem, hogy egy harmadik szoba lett hozzáépítve? Minden helyiségbe kellene WiFi (avagy pl. a konyha/fürdőbe elég, ha "átszivárog" valami)?"
    igen jól sejted, és mindenhova kéne a wifi normálisan, főleg mert a legtávolabbi helyiség a hálószoba, ahol lesz tv

"Az optika beljebb hozható adott esetben és/vagy a házat hosszában be lehetne UTP -zni (akár több kábellel)?"
    hááááát, jobban örülnék, ha nem, minden szempontból a legegyszerűbb,. ha bejön az utcafrontról a dolgozóba a net, és ott meg is áll, az ott lévő routerre rákötöm zsinórral az asztali gépet + a nast, és onnan jusson el mindenhova a wifi

"Van korábbi WiFi -s tapasztalat ezen ingatlanban?"
    nincsen

"Úgy nem vagyok biztos, hogy az egyik nagyon a sarokból "keresztüllőjük" egy eszközzel a teljes ingatlant hosszában (legalábbis a kép alapján ami összeállt nekem)."
    mindenesetre ez lenne az ideális, már ha egyáltalán reális (több routerre nyitott vagyok)

"Költségkeret?"
    nyilván minél kevesebb annál jobb :) nincs konkrét keret, de azért feltételezem hogy ilyen 40-50-60ezerből megoldható?!

• yusukee

aktív tag

válasz dkess #85111 üzenetére

Szép kis írás, köszi!
    Itt olvasgattam visszafelé, láttam tőled elég sok irományt. :)
    AX50 jónak tűnik, de lehet elgondolkozom a keret bővítésén is. Lenne értelme?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés