Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Gyári szoftvere jobb, maga az eszköz gyakorlatilag egy AC68U, mérésekkel bizonyították, hogy ugyanaz a két készülék de az AC65P jobb, modernebb.
AC66U_B1-re elérhető néhány CFW így akár azzal is lehet próbálkozni, pl. tomato-val.
De szerintem ennyire "ne kerülgesd a forró kását", ha nem tetszik az AC65P akkor AX56U ami esetleg az AC és az igazi AX között helyezkedik el mivel nem teljes értékű AX-es eszköz de egy hagyományos AC-nél gyorsabb is tud lenni. -
sokáig "ő volt a sztár, a kasszasiker", de rég' nem hallottam róla. vele vezette be az Asus a mesht az olcsóbb kategóriákba, és nekem személy szerint rendkívül kedvező tapasztalataim vannak vele, tucatnyi, hosszú évek óta kifogástalanul működő példány formájában.
Nem tudom, hogy mennyiért lehet újonnan hozzájutni, de az AX56 érzésre már jobb vétel (ha ott a plafon).
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX