Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz TeeJay #66544 üzenetére

Semmit. Megy a torrentkliens, meg vannak osztva a HDD könyvtárai, ééééés... ennyi. Resetelem a routert, elindul, 5... 4... 3... 2... 1... megtelt a RAM. Sem AiCloud, sem AiDisk, sem FTP, sem Media Server, semmi! Rá van dugva egy nyomtató, amit évente 3x kapcsolok be, meg egy laptopwinyó, amin megy a Download Master. Pont.
    Ezért is szeretnék igazából más gyártót, mert ha bemegyek a Download Masterba, és minden parancskiadás után nem számolok el tízig, akkor random dupla sorok jelennek meg, amiket nem lehet törölni, csak másnap...
    Ja, és eddig max 5-6 torrent ment egyszerre, de ebben a pillanatban is csak 1 megy (Deadpool - készültem a mozira)...
    Szóval nézegettem én is az összefoglalót, de nem vagyok eldőlve az ASUS-tól. Régóta érik bennem a csere, és ma úgy jutott eszembe, hogy haverom írt, hogy az ő ASUS-a az istenért sem engedi megnyitni a Download Managert. Resetelte, leválasztotta a winyót, újratelepítette a DM-t, stb. Persze én már tudtam a megoldást, mert már én is jártam így: az asusware könyvtárat át kellett neveznie (nem szeretek törölni), és voila, mintha sosem látta volna még a router a hdd-t...

Szerk.: ezért is gondolkodom egy NAS-on, mert akkor a torrent sem terheli a pici, ám drága routerem memóriáját :DDD

Új hozzászólás Aktív témák