Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Köszi, sajnos sejtettem.... a fórumában is kérdeztem már róla, mert nem jókat olvastam ott. Igaz az én jelenlegi RT-AC56U routerem(pedig ajánlott cuccos) legutóbbi frissítése is megfelezte a digis 500-as netemet, magyarán odab....t neki az asus rendesen. Ezért nem merek, csak az összefoglalóra hagyatkozni.
Már fingom sincs milyet vegyek? Lehet e max 20-ért normális gigabites routert venni?
A fő routerem mellé kéne AP nek gigabites sebességgel LAN-on legalább. 3 fal választja el a fő routertől lakótelepi társasházban, ahol a jelenlegi router már igencsak haloványan teljesít wifisen, van hogy egyáltalán nincs is térerő a hálóban. Az ott található hálózatos media player madzagon lóg, így az ok, de szeretné az asszonypajtás, már a wifit is kihasználni ott is, mobilon Tab-on esetleg a laposon. No én megígértem neki, hogy majd veszek egy másik asus routert, és hipp-hopp ok lesz minden....Nincsenek nagy elvárások ott, csak stabil wifis jel+Gigabites LAN kell nékem oda. De a hipp-hopp nem akar összejönni úgy látom. Max 20 ezret adnék a másod routerért, de melyikért???
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX