Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Klara_

üzenetére
						220EUR-ért már elvárjuk a prémium minőséget és tudást. Tökmindegy ki mit mond, ha egy ilyen árú router sz*r (márpedig nekem az volt az AC87U 53E forintért), akkor megette a fene az egészet. És maradjunk meg a otthoni használatnál, az nagyvállalati, üzleti szegmens más téma. Szerintem az AC87U otthoni használatra prémium kategória volt ennek megfelelő áron, de a megbízhatóság és az ígért paraméterek messze nem voltak azok.
 - 

andrasc
csendes tag
válasz

Klara_

üzenetére
						A plafon valóban 400 euró de mondjuk Asus RT-AC3200 229 euro, bár csak lelkes amatőr vagyok de szerintem benne van a prémium szegmensben (elnézést ha tévedek) . Jók az asus routerek, családban korábban telepitettem párat. A xiaomi viszont baromi olcsón adja a jó erös középszintet, nekem nagy meglepetés volt. Azóta ismerősök is használják, olcsósága miatt ipari környezetben is, műhelyben (eldobható kategória), ha csak erös 2 normás wifis, és stabil, megbizható router kell, akkor nagyon ajánlott vétel.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
 - Egyedi ékszerdobozka
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
 Dr.NX