- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
válasz
YellowFlash #52172 üzenetére
"bedugja a routert oda ahol van hely, oszt csók. Egyáltalán nem figyelnek az optimális elhelyezésre, antenna beállításra, fw frissítésre stb. Aztán megy a sírás, hogy hurr-durr nem működik dikkmá.
"
Imádom, hogy mindenki csak mondja, hogy helyesen kell beállítani az antennát, meg a megfelelő helyre kell tenni a routert, de senki nem konkretizálja a dolgot!
Valaki esetleg készíthetne ilyen leírást, vagy linkelhetne valami könnyen emészthetőt és betehetné az összefoglalóba ... habár jómagam nem vagyok szakmán kívüli, de a WiFi-t én sem ismerem ennyire mélyrehatóan ... szóval jó lenne egy olyan útmutató, ami emberi nyelven leírja, hogy mire ajánlatos figyelni amikor beüzemelünk egy új routert ...
-
Sordoran
addikt
válasz
A 741-et azért hoztam fel, mert előtte az volt nálunk, így ha ahhoz van viszonyítási alapod, már én is képbe kerülnék. Most egy 841ND adta meg magát, és annyi kérdés, hogy wifi lefedettség szempontjából a 841ND a jobb, vagy az Asus N12-D1, melyiket érdemes venni.
-
válasz
Kedvencem a rackszekrénybe tett 841-es router volt fektetett antennákkal, a háztól leválasztott technikai helyiségben. Az elvárások szerint 4 szintet kellett volna ellátnia wifivel.
MaCS
-
junior11
veterán
válasz
+1 a 841-re, havernak van, nemrég vette, eddig elégedett vele. Nekem (még) 741 van, de a 841 jobb már a MIMO képesség miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest