Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gecsoz

aktív tag

válasz Gubek-Einste #51395 üzenetére

Szia,

Már próbáltam 4db különböző TP-LINK router, 1 és 2 antennásat is, sőt nagyobb antennát is vettem rá.

Most vettem egy ASUS AC 1200G+ routert. Azzal sem jobb a helyzet, sőt, rosszabb!
    A 2.4GH -es csatornán ugyanaz a jelerősség vele az alagsorban és az emeleten, mint a UPC saját, belső antennásával.

Az 5GHZ -es csatornán pedig borzasztó!!! Ott ahol a 2,4GHZ hozza az 5 -ös skálán a 3-as jelerősséget, ott az 5GHZ az éppenhogy 1-.es, de van hogy meg is szakad!!!

Mit csináljak??

Azért nem értem az egészet, mert ha meg bedugom az alagsrban meg az emeleten a 6.000 ft -os TPLINK jelerősítőt, akkor az úgfy szuperul működik, látja a központi rpouter, és szuper jelerősséget ad.

Csak azért nme jó, mert folyton "leakad" és kb. hetente 2-3 alkalommal ki kel húzni, majd vissza kell dugni a konnektorba..

Mellelseg ez egy 1980 -ban épült ház.. tégla és sima vasbeton födém.. egyszerűen nem értem miért ennyire rossz benne a wifi jel!

Ja, és a falon sem "megy ki".. a router mellett a külső falon kívl (légvonalban 2m távolságban) már csak 2-es a térerő!

Mi lehet a gond, és mit tegyek??

Új hozzászólás Aktív témák