- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44977 üzenetére
Köszönöm, végigolvastam, és a válaszaid is. Mivel elég nagyok az igények, azért gondoltam mélyebben a pénztárcába nyúlni (bár a maga idejében a netgear se volt olcsó), gondolom azért ennyiért már gondolkodhatok ilyeneken
- tehát többféle felület is van, az jó. Jelenleg RDP klienst használok a "szerverre", tehát onnantól már nem kunszt
- igen utólag végigolvasva rájöttem, hogy a torrentkezelésnél arra gondoltam, hogy csak állnak a queueban a torrentek már letöltött állapotban, és seedelődnek, már amelyik
- akkor ennek a 3 terának még utánanézek, de a remény hal meg utoljára
- 50MB/sec-kel már ki lennék segítve, megszoktam, hogy az atomon, a bitlockolt vinyó csak 60 megával megy. Tudom, a bitlockot el kell felejtenem, de nem nagy érvágásRégebben használatam a szerót másra is, de mostanában már tényleg csak filemegosztás és torrent funkciót lát el, ráadásul az alaplapi kondik se az igaziak már, hat éve megy egyhuzamban. Routert is akarok cserélni, és ha a kettő árát összeadom, akkor már majdnem kijön egy drágább router ára, akkor meg miért ne alapon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest