- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
Gubek-Einste #40595 üzenetére
Azért választottam a Tp-link WR843ND-t, mert az 300Mbps-os, és mivel a 3600-as is az, ezért gondoltam, hogy ez való hozzá. Bár amit veszek jelet, az b/g...
A leírtakból inkább a TP-Link 743ND-t választanám, hisz ez gyárilag tudja az AP/Client módot, meg ez erre is van kitalálva, és így nem kell CFW felrakásával szórakozni a másik két ajánlott router esetében.
Még egy kérdés.
Ha beteszem ezt az TP-Link 743ND AP/Client routert, és ugye erre kötöm a grid antennát, akkor fogom látni a hálózatomat az adó oldalán??
Mert jelenleg simán látom onnét (kb. 200m) a hálózatomat a mobilomon.
Ez azért lehet, mert jelenleg a 3600 veszi is a jelet, meg adja is, ami gondolom a grid antennára is kihat és ezért láthatom az adó oldalán is a hálózatom?
De a TP-Link 743ND meg mivel csak vevőként lesz beállítva, így megszűnik ez, és nem lehet majd látni a hálózatomat az adó oldalon?
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest