- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
krealon #40560 üzenetére
De annak mi köze az NFS sebességéhez, hogy repeater módba megy a router és az egyik antenna helyén van az irányított antenna?
Meg a Transmissiont is miért kell lekapcsolni ahhoz, ha 3DBD ISO filmet akarok nézni, akadozás mentesen?
Nem értem, mi köze lehet ezekhez, hogy a router egyik antenna bemenetén van az irányított antenna.
Írd le légyszíves, mert nem értem...
Mert nekem ez inkább gyenge hardver problémának tűnik.
Azt még megjegyezném, hogy kábelesen vagyok csatlakozva a géphez. -
crissprivat
senior tag
válasz
krealon #40560 üzenetére
Sajna a jelenlegi routerem csak Bandwidth Control van. És nem tudom úgy beállítani,ahogyan szeretném. Ott csak megadhatok sebesség értékeket IP címmel rendelkezö hálózati eszközöknek. Semmi egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest